Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Wednesday, June 1, 2011

PROGRAM DIET - sikit kelonggaran

Ramai yg bgtau takde blog...
Ada yang blogger.com kena banned kat pejabat..

OK.. ni lain pilihan yg ada

Buat satu photo folder bertajuk PROGRAM DIET di FaceBook anda.. Letak gambar di sana secara mingguan seperti peserta-peserta lain. Gambar yg kena ada
  • Gambar diri dan timbangan sebelum contest
  • Gambar makanan-makanan sepanjang program berserta menu (dlm 2-3 kali semgu)
  • Gambar timbangan mingguan (setiap isnin)
  • Gambar akhir untuk penentuan pemenang
Pastu jangan lupa add saya - zaliahezlin

Pasal berat 60kg...
Rasa cam dah ideal berat melebihi sahaja boleh join..
Tapi, ada gak yg kata berat dia bawah 60kg..
BMI masih terlebey sudah..

Ni aku kena tanya pendapat peserta-peserta lain..
Boleh tak masukkan yg BMI terlebih ni sama wpun berat tak smpi 60kg..

Untuk lain2 yg nak menyertai..
Teruskan hantar emel kepada diet_lwc@yahoo.com..
Langkah seterusnya akan dihantar kepada anda :)
.
.
.

7 comments:

Tina Othman said...

BMI normal takboleh join ye zel??

I want to lose weight said...

Kalau lepas 60kg boleh laa join :)

noradzlina.kamdani said...

dh bayo fee

iluvtupperware said...

ala zel, aku pun kurang 60 kilo.. tapi BMI yg ideal dah lama melepas.. nak join, tapi takut takleh commit.. org banjar ni takleh tinggal nasik seh!

I want to lose weight said...

Ada tu nasi sehari sekali.. cukup dah tu untuk orang diet...

Syarat 1 cawan sehari..
Ko bahagi laa 2..
1/2 - lunch
1/2 - dinner

si tuan putri kiUt said...

ku mahuuuuuuuuuuuuuuuuuuu joinn jugakkkkk......:D

makcik rehan KJB said...

terima jerlah sapa2 nak masuk ponnn... barulah HADIAH lebat! muahahaha