Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Sunday, June 12, 2011

Semua tengah semangat :)

1st day of PD50H berjalan lancar..

Cuma, aku minta maaf sangat-sangat...
Sebab banyak benda tak hapdet lagi..
Kat umah pepaham jelah beranak kecik ni..
Nak pulak anak aku takmo kat org lain..

Hari ni plak kat pejabat busy..

Paling2 pun esok laaa baru aku nak hapdet sumer pun..

Pada peserta yang berada dalam waiting list..
Sabar ye..
Apa2 pun anda pasti akan join jugak PD50H ni..
Cuma belum boleh bagi no. peserta..

Yang dah bank-in akak tak hapdet lagi..
Sabar ye..
Ni baru ada masa nak bukak emel..

Untuk yang lain2..

TERUSKAN USAHA ANDA :)
.
.
.

No comments: