Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Wednesday, June 8, 2011

Kehangatan makin terasa


Sudah ada 35 orang peserta :)
Tarikh tutup pendaftaran esok ye..
Tarikh tutup anta2 gambor apa bagai Sabtu..
Sebab Ahad adalah hari aku nak susun atur semua sekali..

Yuran - dilanjutkan sehingga 17hb Jun 2011..
Sapa yang tak bayar lepas tu, nama akan dipadamkan..

Skang ni arahan2 yg perlu diikuti..

1- Snap gambar diri & gambar timbangan terkini. Emel pada diet_lwc@yahoo.com @ update di photo album facebook anda, kemudian bagitau aku. Perlu hantar sebelum Ahad :)

2- Pagi-pagi Isnin, sila timbang berat anda sekali lagi, snap gambar dan wat laa cam biasa emel atau update kat FB.

3- Diet laa sepanjang Isnin - Sabtu

4- Ahad wat laa apa kome nak wat

5- Pagi-pagi Isnin, SILA IKUTI ARAHAN 2 dan seterusnya 3 dan 4

Wat laa camni sampai habis bulan 7

6- 1hb Ogos = bagi peserta yg dapat LWP melebihi 10%, sila emel akak cepat-cepat. Jika ada yang seri, kaedah lain akan dibuat untuk menentukan pemenang. Antara kaedahnya:
  • meneliti komitmen peserta terhadap program. (hapdet blog, aktif FB group, banyak menyumbangkan menu, artikel, etc)
  • perbincangan sesama peserta lain
  • juri luar
Harap-harap takde seri.. :).
.
.
.

2 comments:

shrinkingmyself said...

hi sy ada hantar email ptg td, harap2 sempat join pd50h :)

cikbedahlaser said...

ala... sempat lg tak nk submit???