Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Wednesday, June 15, 2011

watdehey!!!!



Untuk kerajaan M'sia..
Aku langgani internet adalah untuk DONLOD!!
Dan.. aku bayar bukan rm1.10..
RM110.00 + ada cukai lagi korang caj...

Kalau setakat nak berFB.. tweet2..
Dan hape2 lagi benda hamjadah mengarut tu..
Cukup setakat guna internet kat pejabat sahaja..

Dah laaa servis yg dapat cam sial..
Slow nak mampus!!
Pastu banned pulak web hosting untuk sharing file..

Hello!!

Kalau korang nak membanteras sangat gejala cetak rompak ni..
Bukan hosting yg patut kena banned la mangkuk..
Banned laa website yg menyediakan link tersebut..

Yang aku heran..
Porn-porn yang melambak-lambak..
Yang confirm2 merosakkan akhlak tu..
Tidak pulak kena banned..

Akhir kata,

KEBEBASAN INTERNET RAKYAT TELAH DISEKAT..

Cepat-cepat laa buat pilihanraya hokay!!!
.
.
.

6 comments:

mama iris said...

diorang sebenarnya mangkuk yang bukan tau apa akar umbi nya masalah tu....asal nampak anak dia donlod cerita2 camtu teus je nak block benda yg bukan jadi penyebab......apsal tak ban skali ASTRO FIRST tu??kita beli cd cetak rompak trang tang2 benda alah simbol astro first kat sudut atas tv nun.........dah tua pon bodoh!

susi said...

sokong zel...patut lawan sesawang porno tu yg kena band dulu...br kena hacked dah gelabah...otak cetek..kalo dia org teruskan gak...potongla streamyx...bazir duit jer..lps ni share streamyx wifi jer ngan adik..jimat skit...

susi said...

eh salah type ..laman jd lawan...hehe

m.q said...

tu la...macam %&^&**&^%% je rasanya...

Belle Edwin said...

aduih..cam G!@#@!g la.....sia2 je langgan p1 rm130....

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

mmm.. nasib le blogspot tak kena hehe