Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Saturday, June 18, 2011

semalam...



Aku punya yg lime sourz tu :)
Sedap giler...
Rasa nak order 2 gelas...

Ni yg menyumbang kalori tinggi..
Kuey Teow Chicken Soup..
600 cal hokay :))



Makan baju jer sbb dia x leh makan apa lg...
Tp mgu depan dah nak start bagi..
Sian tgk dia lapar..
.
.
.

8 comments:

Gettin'newConchita said...

kueytiaw soup...nyumnyum!!!

II riEnAsHaM II said...

zel..tiap kali keluar memang bwk sekali ke bumbo seat tu??

N a d i a said...

Pergh.. air tu memang nampak sangat sedap! Kat mane cafe nih Kak Zel?

I want to lose weight said...

A-Ah bawak.. kalau tak.. tak senang nak makan

I want to lose weight said...

cafe ni kat tg malim ler :)

Me said...

salam.
saya nak beli DVD workout The biggest losser tue... (in MR n3) tapi tak tau nak order kat zalia mcm mana... saya nak satu yee

Mimy Hamid said...

hasya rasa nak makan je eh tak gigt...cute baby

Mimy Hamid said...

hasya rasa nak makan je eh tak gigt...cute baby