Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Tuesday, June 7, 2011

Contoh Gambar TIMBANGAN

Ibu jari yang tak potong kuku tu penting :))

Kepada yang bertanya... (ramai gak yg konpius gambar timbang)

Tak kisah laa timbang jarum ke.. analog ke.. digital ke..
Timbang supermarket ke..
Timbang getah ke..

Janji ada gambar timbangan..

Jangan tipu tau..
Kalau tipu, bukan setakat berdosa dengan Allah..
Juga berdosa pada semua peserta2 lain..
Larat ko nak hadap semua peserta di alam akhirat?!!
.
.
.

7 comments:

Tina Othman said...

nak tanya, mana nak beli timbang mcm ni?? siap ada fat percentage kan =)

I want to lose weight said...

yg ni takde.. hat ni akak beli kat Tesco je.. yg ada fat percentage tu pun ada, tapi mahal sket dalam rm70..
yg ni rege rm40 sajer

si tuan putri kiUt said...

hehehe semangat2..... cehh cam tak sabar nak start laa

Wanita Mutalib said...

mcm nak join. tp sy rasa tak konfiden ngn diri saya hee.. mengaco orang lain aje nanti kan :)

Ms Pancake said...

Perg kak.. mantap la..asik buat contest je.. saya pon tgh diet nie.. anyways, peminat setia 49days nie..makin lama cam lagi bes plak tgk.. abes kerja umah semua x buat.. hehe

I want to lose weight said...

Ita - ala.. join je, menang tak menang lain citer.. diet tak diet pun lain citer, kalau tersingkir awal (3 kali naik berat) anggap jelah bersuka ria bersama contestant lain

I want to lose weight said...

Ita - ala.. join je, menang tak menang lain citer.. diet tak diet pun lain citer, kalau tersingkir awal (3 kali naik berat) anggap jelah bersuka ria bersama contestant lain