Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Thursday, June 23, 2011

Makcik Rehan dah....

Bukan dh pakai pantyliner cam Scha tu :))

Tapi.. dia dah turun dari 99kg ke 95.8kg..

Uwaaaa!!!

Aku baru turun 120.4kg ke 118.7kg..

Nak jugak turun banyak2!!!!

Masalahnya..

1- aku tak bersenam (tak dapat cari masa)

2- aku masih makan nasi 1 kali 1 hari

3- terpaksa minum air soya kotak utk milk booster

4- minum air kosong kurang

So, apa nak dimeroyankan kalau berat lambat turun?!!
.
.
.

9 comments:

Tina Othman said...

hehe lama² turun lah tu, takmo stress, klu stress lg berat susah nak turun =)

noradzlina.kamdani said...

bnyk gak rehan turun berat ek..ko bole gak senam masa dok kt PID tu...klu xde stdn n pelawat ko eksais la tolak2 dinding ke...injak2 (terkinja2 ke)...
ms dukung hasya ko goyang bdn2 ko ke...mgkn bole membantu..aku nih mlm baru dpt g men skuasy kt kolej tu pun klu syaza dh siap kojo umah yg cikgu bagi.

lovelygift....everything u need are here said...

tak pe zel buat slow- slow, chaiyok

Mia-Ina said...

slow2x kak.x mau stress2x k..ceria plzz

LAVENDER said...

cuba tukar soy milk to low fat milk. soy milk not good. it contains high sugar

Adra said...

Kenapah aku yang menjadi MODEL eh MODAL disini? kuakuakua.... (sambil gelek2 pinggang perasan suda ramping)

I want to lose weight said...

low fat milk x jalan.. fresh milk pun tak jalan..

mmg sgt ketara klu tak ambik soya.. hanya boleh pam 7-8 oz sehari sedangkan baby perlukan 15-18oz sehari..

berkorban ler sket sementara baby nak mula makan

I want to lose weight said...

tetiba pakai nama ADRA pulak ko ni rehan

aida-myasara said...

kak zel tgk supplement yang boleh bantu produtif kan susu akak sambil berdiet akk tgk kat http://www.mamafaiz.com/search/label/BREASTFEEDING