Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Monday, June 13, 2011

KFC (last meal sblm PD50H)

Takmo letak gambar ayam2 dan twister pocket full...
Kang ada lak yg jilat mouse..

Sabtu lepas, sempena nak makan pulun habis-habisan..
Inche Izman belanja KFC..

I pun, tentu tak menolak rezekikan..
Lagipun musuh jangan dicari..
Berangkat laa kami 3 beranak pi KFC..
Abg Kalep takde, duk umah nenek..

Siap melantak Mountain Dew letak ais lagi..
Pastu padan ke muka..
Pam-pam susu.. haram nak kuar banyak..
Memang susu aku ni pantang betul dengan ais..

Hasya ni skang.. cam nak makan sangat-sangat..
Pantang dapat apa yg boleh dipegang..
Laju je masuk mulut..

Dia skang dah 5 bulan lebih..
Boleh ke start kasi bubur nasi?
.
.
.

6 comments:

quezul said...

try la sket2 tgk mcm mana...kalo ok, leh teruskan..kalo nampak najis dia tk elok, luar biasa, stop kan balik...tk pun, mula kan dg biskut farley pun ok gak..

Jiejah @ Iza said...

bebi saya masuk 5bln , penjaga kat nursery dah start bg bubur nasi yg cair² .. so far ok je so saya pun malas nak komplen hihi

aQueen said...

kalau boleh jangan... sbb mmg doc dh advice start umo 6 bulan.. kita tak tau sistem penghadaman dia cemana lg.. ala tunggu sikit lagi.. umo hasya sama ngan Eve.. ada kes.. usus baby terumbat sebab tak leh nak digest.. sabar2.. mak dia leh makan dulu.. anak2 kemudian :p sah failed PD50H !! hahah

noradzlina.kamdani said...

ahh tol gak ckp si aQueen tu... tp ank2 aku mmg terus bg jek...aku mls nk msk bende len2...

Mia-Ina said...

wah2x hasya makin membesar..gd luck utk semua peserta

Adwawa3 said...

better tunggu la smpi 6 bulan...doc dh adv camtu, ikut je la ek...sikit je lagi. No harm klu bg mkn lmbt ckit...bukan ape, takut sistem penghadaman dia tak matang lagi, better safe than sorry kan...