Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Tuesday, June 21, 2011

Ramai yang tanya..

Apakah food intake Kak Zel sepanjang PD50H?
Sebab takde gambar-gambar di blog..

Akak minta maaf la ye..
Skang ni dunia cepat sangat berputar..
Dah la skang ni kul 8.30 - 9.00 malam dah hanyut tido..

Secara kebiasaannya..

Sarapan - Low Fat milk + cornflakes @ oat / Nesvita + biskut hup seng

Lunch - Nasi + lauk pauk
Segan nak snap2 gambar..
Sbb aku lunch kat umah mentua..
Dah laa tak menolong hape..
Menolong makan je...

Snack - biskut Jacob @ buah tembikai @ epal @
kekdg terbabas bihun sup laa.. kuey teow hailam la..

Dinner - nesvita + biskut hupseng @ horlick @ buah-buah
Kadang2 ada gak menu sedap yg dibeli di kedai..

Secara kesimpulannya..
Kak Zel korang ni TAK MASAK!!!
Tidak berkesempatan masak..
Malas masak..
Tak koser nak masak...

Oh, ada satu lagi tambahan..
Hari-hari skang belasah soya dalam kotak tu dalam 1/2 kotak besar..
Ni wajib terpaksa..
Kalau tak bekalan susu Hasya akan short..
Dan ini mendatangkan stress..

Tgu gaji je nih..
Desup nak pergi Tesco beli mesin buat air soya..
TAPI..
Mampu ke nak bersoya bikin sendiri?
Kang bertambah lagi laa mesin tukun kat umah ni..
.
.
.

No comments: