Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Friday, June 10, 2011

Memohon tajaan hadiah PD50H

Bukan pasal duit yuran tu aku nak ngap sorang2..
Tapi adalah perancangan dengan duit tersebut..
Untuk dibelanjakan sama rata sesama peserta..
So, sama2 merasa laa kira :)

Oleh itu,
Saya dengan rendah hatinya..
Mempelawa sesiapa yang berminat untuk menaja hadiah pemenang..

Tak kisah la bentuk camne..
Janji ikhlas nak bagi..

Sebagai membalas jasa..
Sekiranya anda pemilik kedai online...
Saya akan membuat review kedai anda di sini..
Mempromosikan barang2 jualan anda..
Dan seterusnya meminta semua peserta untuk copy dan letak di blog masing2..
Serta meletakkan link kedai anda di status FB mereka..

Semoga tuhan membalas jasa anda :)

p/s: Peserta pun boleh kalau nak taja hadiah..
.
.
.

8 comments:

Embunan Emas Homestay said...

salam k.zel.. aQueen dh reply kat post k.zel di FB.. sudi nak menaja penginapan 2H1M di Embunan Emas Homestay untuk pemenang tmpat pertama. Tarikh boleh dipilih oleh peserta.Booking awal untuk elakkan pertembungan tarikh dengan pelanggan lain.. boleh contact aQueen di talian 0124707224.

I want to lose weight said...

embunanemas ni kat mana?

aQueen said...

Kulim Kedah..mmg agak jauh untuk yg tinggal di KL, Johor atau lain2 negeri..tp mana tau kan.. peserta kita dtg dr pelbagai negeri.. ada yg dr Tg.Malim.. :) maybe nak jadi rezeki diaorang yg berminat nak jenjalan area utara ni..

Mimi Sharif said...

salam kak zel,sy sudi menjadi penaja tp brgan sy jual yg biasa2 sj.kak zel bleh jenguk ke cheapest-shopping-village.blogspot.com
kalau sesuai,sy sudi menaja pemenang tmpt #1 brgan pilihan pemenang sndri bernilai rm20, tmpt #2 brgan bernilai rm10

I want to lose weight said...

OK TQ mimi.. akak masukkan dalam senarai hadiah tajaan okay :)

Ni kira bagi voucher la kan RM20 dan RM10.. TQ-TQ :)

Jom laa join group PROGRAM DIET 50 HARI kat fb ;)

CuCuCamber said...

kak zel, min nk sponsor voucher rm50 utk pemenang pertama and pemenang kedua rm30..hadiah saguhati percuma pos laju tuk 3 org....

I want to lose weight said...

TQ min... nnt akak review cucumber hokay :)

CuCuCamber said...

okes kak..tq ye