Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Sunday, June 5, 2011

Puasa (Program Diet 50 Hari)

Nak join.. boleh baca detail kat
http://loseweight-chaiyok.blogspot.com/2011/05/program-diet_31.html

Ramai yang emel tanya..
Kalau nak ganti puasa apa macam?

Ikutkan takde apa effect pun kalau ganti puasa..
Cuma kena follow syarat2..
Hanya 1200 cal dibenarkan sahur + berbuka..

Berpuasa ni sebenarnya cabaran lagi hebat..
Sbb bila berbuka, mudah gelap mata :)

Akak Zel korang ni pun tak ganti puasa lagi ni..
Masa pregnant Hasya ada 2 kali tinggal..
1 kali masa kena minum air glukos (hari pertama Ramadhan)
1 kali lagi masa yang kena cucuk ambik darah 4 kali sehari tu..

BULAN PUASA

Start 1 Ogos kan.. (last day of PD50H)
Rasa nak buat program diet bulan puasa..
Tapi ni nanti kita perhalusi..
Tentu gempak raya ni kalau kita diet terus-terusan.. :)


.
.
.

5 comments:

AlinNilsa said...

tulah kak mesti gempak punyer...siapakah akan melaram saiz baru di hari raya nanti....

# nak no akaun kak....nak bain in duit

Beattey said...

mmg gempak zel..aku jadi pngikut setia jek...

takut tak boleh bagi komitmen 100%..aku dah promote kat blog aku...

I want to lose weight said...

Alin.. dah emel akak ke belum?
akak bagi no acc kat emel

Farrah Hasna said...

chaiyok!!

si tuan putri kiUt said...

hahaha raye musti dapat pakai baju kebaya nyonyaaa perghhhhh bayangkan kejap...hihihi sokong3!!