Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Monday, June 27, 2011

Segmen Tajaan - Kedai Tudung D'Zahra Lovelygift

Create your own banner at mybannermaker.com!
klik banner untuk ke kedai :)


Koleksi tudung d'Zahra..
Tudung-tudung ni dijamin berkualiti tinggi..
Basuh mesin tak berbulu..
Yang best.. tak panas bila pakai..
Pastu terbentuk cantik je atas kepala..
Tak kisah laa muka gebam ke.. muka tirus ke.. :)


Corak-corak sangat menarik hati..
Sesuai untuk ke pejabat, majlis-majlis rasmi..
Dan kemana-mana jua..

Kain tudung ni jenis lembut.. ringan.. dan sangat selesa
Ada kain lycra.. kain cotton pun ada.


Kalau anda nak jadi CUN jugak..
Boleh laa bertandang ke kedai tudung lovelygift ni..
Mana tau ada giveaway cam tahun lepas..
Boleh laa merasa tudung ni free :)


Kalau rerasa cam pernah tgk koleksi tudung d'Zahra ni kat mana-mana..
Sebenarnya korang tengok kat Nurkasih d movie..
Heroin citer tu.. pakai tudung d'Zahra ni laa..
Cun kan!!

Atau boleh LIKE depa kat facebook..
Search lovelygift77 :)



1 comment:

Aidanisme said...

ini kedai kakak aku ni.. dah jadi tajaan pulak?? hahaha lawakkk lawakk