Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Saturday, June 25, 2011

Khaleef masuk pertandingan nasyid :)





Tajuk lagu nasyid tak tau..
Tapi la ni hari2 kena practise..
Sian mamat ni tau..
Dia lambat sket nak dpt nyanyi loud and clear..
Sebab masih ada sisa-sisa pelat puking dia tu..

Tapi ni kira dah banyak ler ok nyer..
Masa dia mula2 nyanyi lagi ni..
Sebutir haram mami tak paham..

Nenek dah dengar dia nyanyi semalam..
Nenek kata..

"ABIH SUMER DI MATI" :))

Padahal dia nak sebut dihormati..

Kalep.. Kalep...
.
.
.

3 comments:

bonda_tie said...

kiutnye... hihihihi.

mimie1678 said...

aku ngn laki aku terkekek gelak.... haha... comel laaaa....

zel: minggu depan laki aku gie tg malim tp tak dpt follow... kalu tak buleh jumpa mu!

TiNie said...

hehe..kalep2..kalep..

smuanya dimati yer..dihormati pun jadi dimati..hehehe

comel la kalep kak..