Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Monday, June 27, 2011

Aku lak nak ber "JM"

Akan mula pada 1 Julai 2011..
Dan tamat sehari sebelum tamat PD50H..

Kat situ ada tulis lose up to 20 pounds..
Aku target 5 kg sahaja..
Sebab aku takkan smpi punya level 3 tu kan..
Abih2 tinggi.. level 1..

So, padan laaa harap turun 5 kilo sajork :)
.
.
.

7 comments:

ratusiput said...

aku pn tak pernah buat level 2 n 3.tak larat.ehehe...level 1 pun dah ble bg ko feedback yg bagus kalau disiplin...mmg berkesan work out ngan JM ni...aku je dh mls skang :) good luck beb..

LAVENDER said...

JM mmg berkesan.lebih berkesan buat lepas Subuh sebelum breakfast

I want to lose weight said...

lepas subuh x bley..
laling kecik aku ni...
kul 6 pg dah celik..

si tuan putri kiUt said...

sampai level 2 jekkk...pastu teruss simpannn bertukun dlm lemari.....

jommm laaa kite beramai2 berJM

Mia-Ina said...

JM ni mmg tough gak senam nya melainkan level 1 mia try.yg lain x sanggaup gak mia..huhu...

mabs_pay said...

kak zel~~~~sy da update blog....sebelum kul 12 tghmlm td....hehehhee....

HaLiMaTuN SaAdIaH said...

mari mari mari kita ber JM berjemaah..waahhh rhymes plak..