Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Tuesday, June 28, 2011

Bahana SAKIT HATI!!

Tengok gambar pun dah taukan camne punya sakit..
Tu belum kena perah dengan asam limau lagi..
Pastu perangat atas bara api..

Wpun ni citer semlm..
Tapi belum basi..
Rasa nak basi je..
Terus masuk semula dalam oven..
Kasi panas balik!!!

SAKIT HATI!!
Membuatkan semlm aku tak basuh kain..
Natijahnya.. balik keje kang aku kena basuh kain lebih banyak dari biasa..

SAKIT HATI!!
Membuatkan semlm aku tak donlod drama Korea..
Natijahnya.. hari ni tak bley buat dubbing subtitle..

SAKIT HATI!!
3 drama TV3 semlm aku tak tengok..
Natijahnya.. dah tak ketahuan apa jadi..

SAKIT HATI!!
Peberet food aku, orang tu beli kat Aman Gado-Gado..
Aku tak usik pun wpun 4-5 kali dah pegang plastik..
Natijahnya.. padan ke muka basi gitu je..

SAKIT HATI!!
3 kali perah susu.. sumer tak smpi 3oz..
Natijahnya.. hari ni kang kelam kabut laa nak pi direct feeding Hasya..

SAKIT HATI!!
Aku je yang over-over sakit hati merajuk bagai..
Orang tu.. ntah tau ke tidak aku tengah bengkek...

Abih tu apa yang orang merajuk dan sakit hati ni dapat?!!
Si penyakit hati masih relax & cool seperti biasa..
Abih tu apa aku dapat?!!

Jawapannya...

DAPAT HATI YANG SAKIT!!
.
.

6 comments:

littlehumblelynn said...

zell

aduhai..serius bunyinya..apapun smg selesai pelan2 hr ni...senyum :-)

Mrs Nazar said...

kak zel..

hari ni.. memang hari sakit hati sedunia neh..tu lah..kita pompuan sakit hati nak tak nak makan dalam sendiri lah..jgn sampai meletop sudey...

jgn sakit hati lama2..kak zel kan penghibur lara kami!!

Min Aina Ila Aina said...

Takpe kak kalau sakit hati biar makanan basi, jangan sakit hati ngap ngap ngap...kang makan hati tengok penimbang.hii. Semoga hari ni sembuhla sakit hati tu.

Jiejah @ Iza said...

sakit betul hati nampak gaya nya ..agak² leh turun 1kg dek sakit hati kan best ekk zel ?

noradzlina.kamdani said...

ko mrh kt inche izman ke? relax arrr..aman gado2..bestnye...

laila..eila said...

kak zel citer korea "lie to me" xder ker? skrg ngah tayang kt 393. best nampak