Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Tuesday, January 11, 2011

Abang Kalep & Adik Hasya :)

Lupa lansung pasal abangkan..

Dia masih tak dapat terima hakikat yang adik dia bukan nama Chiko..
Tiap2 hari dia tanya boleh tak bagi nama Chiko..
Sbb dia kata.. Baby tak macam Tuan-Tuan (perempuan) pun..
Cam lelaki je..

Dia ok je dengan adik dia..
Cuma kadang-kadang kasar sket..
Cium sampai adik menangis..

Tapi dia ni pedulikan adik dia..
Time cousin dia pi sekolah je..
Depa balik sekolah..
Dia tak igt dah kat adik dia..
Kang malam nak tido baru laa sibuk nak tengok..
.
.
.

11 comments:

noradzlina.kamdani said...

pp gebusnye hasya....

adha said...

hihihi biasa la tu.. da ada kawan lain...

dr tepi nampk seiras..

Farra Dhelina said...

tuan tuan?? hehehe...

Kaseh said...

zel cuba tanya khaleep kalau org amek adik dia..dia bg tak?

Mieja@Amiizaa2001 said...

zel, tahniah :)

comelnya hasya.....nama penuhnya apa?sedapnya dia tidor....cute abg ayeep.....dah blh jaga adik tu:)

mimie1678 said...

zel: sorry... lmbt aku ucap congrats kat ko kan.... baru perasan mu dah bersalin.... comelnya baby ko.... geram aku... tiba2 sayu hoccay... nak nagis! huhu...

Shima Md. Zahar said...

gebussnya pipi hasya...
zal.. berapa berat bb masa lahir

pinkydablueberry said...

comel nya hasha...

*blogwalking*

ibh said...

Cumeinya anak ko zel..geram aku..

gebu's fairy tales said...

seronotnya dapat adik..comey banget hasya muah2x

Mia-Ina said...

kaleep mcm2x fiilnya...tgh nak biasakan diri ada adik kot kak zel..