Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Wednesday, January 26, 2011

Baguskan...

Ni time nyaman...
Mami boleh kencing berak mandi dengan aman..
Lagi boleh tengok TV..
Lagi leh hadap internet..

2-2 ni awal-awal suka tido..
Kang dekat kul 11.00 malam.. 2-2 bangun..
Yang sorang tu takpe laa pandai bawak diri..
Tu pun kadang2 tukar jadi attention seeker gak tu..
Kencing nak berteman.. seluar takmo pakai sendiri..

Yang kecik tu tak yah citer..
Mata bukak je..
Mulut pun sama bukak..

Apa pun.. mulai malam ini..
Mami tidak bersendirian lagi..
Inche Izman officially sudah pindah ke Tg Malim..
Dan akan memulakan kerja di Pej Pos Tg Malim esok..

Lega tau..

At least malam-malam.. bila baran aku mai..
Hasya dah boleh menyorok dengan papa dia..
.
.
.

7 comments:

noradzlina.kamdani said...

wah......slmt bertugas en izman

Mieja@Amiizaa2001 said...

wahhh seronok seronok:):)
selamat kembali jiman kepangkuan ahkak zel:):)

Kaseh said...

alahaii...sama lak tu dua2 tido ternganga...kiut jek.. sib baik la time ko lam pantang ni ada org teman..

nurulhudaresad said...

tahniah...sure kalep sonok geng ada kan...

norh said...

rezki hasya eh .. :)

littlehumblelynn said...

wah rezeki betul..alhamdulillah..tumpang happy :)

nurulazham said...

wah..seronoklah dah dekat kan...
at least xdelah tension sgt dgn karenah anak2...sbb masing2 kecik lg n perlukan perhatian, kan...
syabas en izman!