Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Tuesday, January 18, 2011

Makin sikit laa pulak..

Mungkin skang ni emosi bercelaru..
Tu pasal ler kot effect pada susu..
Kalau pam petang.. baru ler dapat banyak sket..

Dlu kalau pam 5.30 pagi..
Kemain banyak lagi susu..
La ni nak tutup dasar botol pun susah..

Dah ler setiap hari kena ready dalam 6 oz utk bekalan malam..
Malam tadi tak cukup..
Melayan laa Hasya mengamuk dari pukul 3.30 pagi..
Smpi siang.. baru dia lelap..
Itu pun dalam keadaan perut tak kenyang..
Asyik terbangun je..

Hari ni baru ada 1.5 oz..
Huhuhu banyak lagi baru nak cukup 6 oz..
.
.
.

4 comments:

Mieja@Amiizaa2001 said...

sabar zel......jgn tension.....kena pikir positif selalu zel....:):)

sabar-sabar....ckp kat diri ko, ko memang kuat dan boleh...insyaallah:)

pam kerap bila hasya tgh tidor...insyallah........

noradzlina.kamdani said...

aah..thin positif..insyaallah bole tu..jgn lupa petua2 org dlu2...

Nor Muniza binti Murat said...

Salam owner,

kak muni ingin memperkenalkan kepada owner Premium Beautiful. Set Premium Beautiful nih selain untuk menguruskan badan, ia juga membantu membanyakkan susu badan kita. Sebagaimana pengalaman kak muni, pada hari pertama sahaja pemakaian Premium Beautiful ni, susu badan kak muni lebih banyak dari hari2 sebelum pakai set Premium Beautiful nih. Al-maklumlah kak muni hanya bagi menyusu anak pada sebelah malam sahaja, dan susu semakin berkurangan dan alhamdullillah dengan Premium Beautiful susu badan bertambah banyak. Selain dari menambah susu badan, Premium Beautiful juga masih banyak kegunaan yang lain. Owner leh ke blog kak muni atau mana-mana blog yang menjual set Premium Beautiful ini. Berminat? Hubungi kak muni. TQ

umialya said...

Salam kenal
1'st, positifkan minda dan xmo tension2, Insya Allah.. segalanya akan berjalan lancar