Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Monday, January 17, 2011

Bahan Bakar - NOW AVAILABLE!!

Setelah berehat panjang..
Now bahan bakar boleh ditempah cam biasa...

Citer baru yang available..

1- Mary Stayed Out Late Night (avi)
2- Bad Guy (dvd) - coming soon
3- Secret Garden (dvd) - coming soon

Review nanti ek..
Kena cari mood dulu..

Tentang avi version..
Kebanyakkannya adalah drama yang disiarkan di K*S..
Tak tau apsal ada masalah sound sync..
Penyelesaian yang mudah dan menjimatkan..
Adalah bakar dalam bentuk avi..

AVI menjamin gambor yang lebih HD..
Suara yang jelas.. berbanding DVD version..
Cumanya tak leh tengok guna DVD Player..

Untuk yang suka curi-curi tgk kat opis..
Amat sesuai kerana boleh ditransfer ke hardisk dengan mudah :)

Oleh itu..
Jangan segan silu untuk emel akak hokay :)
.
.
.

4 comments:

m.q said...

zel, aku tunggu secret garden eh :)
pasal citer taiwan tu boleh ke?
"easy fortune happy life"

Hafiz said...

cepat2 download movie Korea tuh... sebab tak lama lagi TM akan re-route traffic ke Korea and China... depa charge mahal la... so, next time kalau nak download movie tuh... lambat la sket... :d

nazarku said...

MCMANA NAK DPT EMAIL ADDRESS OR NO. HP KAK ZEL.. SAYA PUN DUK TANJUNG MALIM GAK..PEMINAT GEMPAK CERITA KOREAN..HEHEHEH

I want to lose weight said...

EMEL - spiderx_woman79@yahoo.com

phone 0125865752