Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Saturday, January 8, 2011

Pun sama jugak...


Dapat sorang lagi perangai sama jugak..
Asal malam je berjaga..
Cam laaa cita-cita dia nak jadi operator kilang shift malam..
Siang lak.. bising laa bebudak ni cam nk pecah umah pun..
Dia leh relax tido tak sedar apa..

Dulu kata orang..
Lain anak lain ragam..
Aku dapat dua anak..
Ragam lebih kurang sama..

Malam dah laa tak tido..
Menangis lak tu..
Time Khaleef time sumbat botol susu dia senyap..
Yang ni sbb kata nak BF..
Sumbat tek baru senyap..
Tu pun seksa yang amat..
Yelah aku baru ceaser..
Susah nak bagi susu wpun mengiring..

Malam tadi.. 2 kali gak dia terpaksa membotol..
Sebab mami dah tak boleh nak duduk..
Dah tak boleh nak mengiring pasal perut dah sakit..

Kalau dah kenyang susu..
Nak kena pangku & peluk kuat-kuat..
Kejap je dah lena..
Tapi kalau letak je atas tilam..
Tak sempat nak berkalih.. dah menangis pulak..

Ni papa tengah ada..
Boleh laaa nak minta tolong..
2 hari lagi papa dah nak balik Mambang..

Huhuhuhu...

Harap-harap..
Dia wat peel memanja camni bila papa ada jelah..
.
.
.

10 comments:

Farra Dhelina said...

alahaii..pp dia kak!!

pmpn nk mnja lah tu dgn papa dia..

*psst lauk pantang ape hr ni?

II riEnAsHaM II said...

zel..c-zer jgk ye..samalah ngan saya...ari ni dah 26ari so dah ok.. memangla memula tu rasa sakit sesangat...nk bergerak pon seksa...
anyway cantik nama baby... :)

azia rinne_rinn said...

Zel..
Tahniah dia di atas kelahiran baby Hasya..
ehehe.. sedapkan nama Hasya.. Anak saya pon nama Hasya, tapi nama dia Hasya Azzalea.. Maknanya Hasya=sempurna, Azzalea = Kekal selamanya.. Maknanya kesempurnaan yang kekal selamanya giteww.. hehe

nurulhudaresad said...

pe'el sama mcm khayra dulu...siang kemain tido....mlm hwaaaaaa....sebulan mcm tu...masuk bln kedua baru leh tido lena....=)

Kak Mah said...

adat la tue zel... org tua2 kata lahir siang...siang tue tido je ler...malam jaga... cam dak iqhram la zel... aku sebulan tak leh nak tido lena.... kul 6 pagi tue baru la dia nak lena.... masa tue la baru nak lelap...tapi dah pagi baper lama pun dapat lelap nak bertungku mandi segala bagai...

Kaseh said...

pipi boyotttt comel laaa adeh..terbau2 la bau baby ni..haishh...nak ceomm..

I want to lose weight said...

ceaser tahk payah tungku :)

noradzlina.kamdani said...

sape kata caesar xyah tungku? tungku tmpt len la..utk bg perangat bdn n kaki...ko mmg ngelat tol la zel

Mimy Hamid said...

omel omel bam bam...

Mieja@Amiizaa2001 said...

zel

hasya nak comfort dari ko....dia nak ada org sekeliling dia...aku rasa setiap baby peelnya mcm gitu....baru dia rasa comfortable:)