Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Tuesday, January 4, 2011

Rupa-rupanya....

Khaleef ada udang di sebalik raksaksa..
Konon-konon nak bagi nama adik dia DANIA..

Semalam makcik-makcik dia tanya lagi..
Apa nama dia nak bagi kat baby..
Dia cakap ler DAINA..

DANIA KE DAINA?

DAINA laa...baru sama macam Ultraman Daina (Dyna)

Oo.. adik ko pun dah nak di Ultramankan jugak...
Baru laa sepadankan..
Dia DAIGO (ultraman Tiga)..
Adik dia DAINA (Ultraman Dyna)..

Kalau dapat adik lain..
Leh bagi nama GAYAH (Ultraman Gaia)..

Oleh itu, kalau takde aral..
Nama baby akan kekal seperti dirancangkan..
Maybe ada pertukaran sket..
Kena tunggu papa dia balik untuk finalized nama utk didaftarkan Jemahat ni :)
.
.
.

6 comments:

ibh said...

Kikikiki..khalep..khalep..

aku lak yg tak sabo nak tgk bb ko kuar zel...Heee

PuaN su SU said...

ngeeeee.........peminat otomen tegar khalep ni

Kaseh said...

wakakakakaka kaleep kaleep..sabo je laa aku baca...

zatil said...

Salam Zel..
Kita dok blog walking mgisi masa lapang, tgh coz tgh brpantang ni..

Slamat brpantang jugak!!

nurulazham said...

kalep nih..nakal!!hehehee

Mieja@Amiizaa2001 said...

hahahhahahah comel....blh gang ngan ali....suka otomen...adik beradik otomen ada ramai...