Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Thursday, April 28, 2011

Aku beli satu je...

Sukar dipercayai..
Tapi itulah yang terjadi :)

Kebiasaannya pi pesta buku..
Koman-koman.. mesti abih 2-3 rat..
Kali ni.. rm50.00 pun tak smpi..

Syabbbaaaassss bete...

Wpun Hajah Norlia bakar2 gak aku suh ambik novel dlm 1-2 biji..
Aku tak terkesima pun dengan offer dia supaya pinjam duit dia dulu :))

Mood kureng sket masa pegi hari tu..
Pagi tu sblm pi pesta buku..
Pi bayar insuran & roadtax kete = RM800.00
So, lepas kuar RM800.00.. dah jadi sembab nak kuarkan duit lagi..

TAPI....

Pabila cecah kaki ke Sogo..
Lupa dah pasal duit rm800 hittew...

Dengan alasan menyiapkan persiapan raya..

Tetiba.. rm500 habih tidak berbaki..
Sampaikan nak kuar parking Sogo..
Hajah Norlia kena kuar duit dia pulak..

Apa sangat yang best kat Sogo tu?!!

Wei.. bagi org Tg Malim yg kenkadang je pi KL..
(Cik Cakcibo org Tg Malim gak.. tapi dia keje KL.. tak dikira :))

BEST TAU!!!!

Aku tak reti nak Pavillion.. Mid Valley.. One Utama.. KLCC..
Tiap kali pergi tempat2 camtu..
Tak dpt beli hape pun..
Dapat penat berjalan je pasal luas sangat..


Ni ler satu-satunya buku yang aku beli..
Ikutkan aku dah beli buku mini resepi Kak Hanieliza ni..
Tapi tak complete.. aku beli 6 buah je..
So, skang dah ada lengkap buku2 nya..
Depa dah compile buh dalam satu buku..

Apsal aku suka buku Chef Hanieliza ni?

Sebab.. kalau ikut resepi dia bagi tu betul-betul..

PASTI ANDA BERJAYA :))
.
.
.

5 comments:

Amiizaa2001 said...

waa caiyok zel:)

ratusiput said...

wah caya la kat ko beb.bli gak buku chef hanieliza ni.49 ke berapa ek buku dia tak igt tp aku penah pegang2 jugak.respi dia simple n takde nk guna bahan2 yg pelik2.mmg sesuaila utk kite yg tak terrer ke dapur ni.

syida said...

Idah selalu jgk tengok resepi hanieliza ni...kat website...memang berjaya, senang2 je resepi nya....

Hari tu g jugak pesta buku ni, masa last day, Ahad tu...huhuhu...nak hulur kaki pun tak lepas......ramai giler orang..

Sibuk jaga anak je takut hilang

I want to lose weight said...

aku gi hari kerja.. takde ramai org pun kecuali rombongan2 sekolah

I want to lose weight said...

aku gi hari kerja.. takde ramai org pun kecuali rombongan2 sekolah