Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Wednesday, April 20, 2011

Hasya dah jadi kakak...


mula-mula kasi kakak kenit interframe dulu :)

Ni dia.. member baru keluarga Hajah Norlia..
Bertambah lagi sorang anak dara..
Makwe ni konpem jadi bestfriend Hasya nnt depa besar..

Lahir jam 9.30 malam..
Kat PMC Sg Buloh dengan Dr. Zarul..
Ceaser jugak..
Berat 2.23kg (jauh tul beza banding Hasya gedebam)

Ni laa protege Hasya..
Semalam kat nursing room..
Suara minah ni pitch paling tinggi..

Yelah.. masa dia dalam perut..
Mentor dia kat luar dok melalak.. dia dengar je..
So, bila dia dah kuar.. test power laaa..



.
.
.

9 comments:

Amiizaa2001 said...

tomeinyaaa......cograts zel dpt anak buah baru:):)

kakngah said...

tahniah..
eh semalam aku g pos ofs tgk ada notis pn. zalia g bank.. kekunun nak ketuk2 gak. sekali tu sampai sudah pn. zalia tak balik2 dari bank
kahkahkah!!

Ms AiReEn MoHd said...

hah da kuar lagi sorang super girl...aku nyampah tul msg ko kat fb ke sini ker...haram reti nak balas ko kan....sekeh kang

I want to lose weight said...

KAK NGAH..

Ala.. ngko tak biasa2 dengan perangai hantu aku ngn Rehan :))

Erin..

Aku bukannya ada Blackberry nak on9 fb.. Ipad jauh panggang :))

cik cakcibo said...

best jer tgk baby baru fresh from heaven ni... arghhh comei comei..

kak zel apasal muka dia merah kat mata ngan dahi tu..dia tgaru sendiri ker? kesilapan doktor!!

quezul said...

lebih kurang ahsya muka bb ni..cuma hasya lebih tembun gituuu....

quezul said...

opps...trekejut gak baca tajuk..ingatkan zel berbdan dua lg....

I want to lose weight said...

cik cakboo..

selalunya baby kuar mmg camtu.. Hasya hari tu agak bersih sbb sebelum bersalin akak rajin minum air kelapa..

QUEZUL..

AKU MASIH DARA lagi tau selepas beranakkan Hasya :))

quezul said...

la..yer ker..awat lama bebeno daranyer ni...pantang berapa hari zel??