Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Thursday, April 28, 2011

PEMENANG CONTEST FB


Ingat lagi contest tak seberapa ni?


Yang bulat merah tu pemenang..
Orang yang dah lama kenal aku..
Mesti teka betul :)

Sebenarnya.. MR adalah peneka terpantas..
Tapi sbb dia takmo hadiah yang aku tawarkan..
Pastu dia tak anta jawapan kat wall aku..
Maka, hadiah bertukar tangan..

Zalilah Ahmad.. SILA PM AKU ADDRESS HANG :)
Nak by hand pun.. lambat lagi aku nak balik kampung..
Hujung bulan 5 ni baru balik..




Depression tahap mandi bunga bawah jambatan tau tengok kain2 baju ni..
Setelah hampir 2 tahun duduk berdua dengan Khaleef..
Tetiba ini tahun.. duduk berempat (I, laki I, son I, daughter I)..
Wajib mesin kain sehari sekali..
Kalau kumpul cam dulu hujung minggu baru basuh..
Mau tanggal motor mesin basuh tu..

Bila kerap membasuh..
Kerap laa menyidai..
Pastu kerap laa angkat kain..
Terus jadi bertimbun-timbun..

Jom pakat wat group baru kat FB

SAYA BENCI LIPAT KAIN BERTIMBUN-TIMBUN!!!
.
.
.

5 comments:

kakngah said...

bila aku baca jek, terus aku terbayang ada 1 n3 ko ken baju membukit tak lipat.. ada la dlm 2 bakul kot. kehkehkeh!!
takpe.. takde jeki kali ni.. kita cuba lain kali...

cik cakcibo said...

sama la kat Behrang 2020 tuhhh... atas katil ada..kat ruang tamu ada..kat bilik no 1 ada ..kat bilik no2 ada ..no 3 ada..kat dapur jer blum buh lagi
kah kah..

.::CeK LaLa::. said...

Yeayyyyyyyyyyyyy!!!! AKU MENANG!!!!
Tengkiyu! tengkiyuuu!! I lebiuuuu!!!

Sebab aku tau! aku adalah salah seorang "Geng Malas Lipat Kain"...

Jadi, mari lah kita bukan page "GENG MALAS LIPAT KAIN".. ko jadi admin tau! Wakakkakakkakaa...

Nieza Ishak said...

aku sejak 2menjak berazam baru ni, sbb sakit mata & hati asyik semak kain baju jerk ..

skrg ni tiap2 malam lipat baju .. angkat baju terus lipat, takmoh dah jadik camni .. sakit jiwaa weiiiiii ...

skrg ni jiwa aii tenang, anak2 pi mengaji .. apak pi surau .. aku dapat pahala lipat kain pun jadik la ...

I want to lose weight said...

aku pun azam camtu jugak..

tapi ada laa 1-2 kali yg lipat selepas angkat.. pastu haram..