Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Wednesday, April 13, 2011

Tak sabar..

Cepat laa muncul 30 Jun 2011..

Pada yang tak tau..
Kontrak keje PID ni habis 30 Jun 2011..
Tiada lagi adegan meroyan suh tambah kontrak..
Rasanya semua tak sabar-sabar nak nyah dari sini..

Dalam tak berapa hari tinggal ni..
Keje masih cam biasa..
Kelas tetap banyak jugak...

Skang ni tengah memikirkan..
Aku & asst mmg nak tinggalkan PID ni kosong je..
Sama spt cam baru2 bukak..
Biar laa org nak kata busuk hati ke hape..
Pedulik hape..

Kerusi confirm satu pun tak tinggal..
Sebab kerusi2 dalam PID ni..
Arwah ayah aku yang bagi..
So, nanti pasni opis ni berubah rupa jadi tradisional..
Bersila sambil belajar :)


Meja belum fikir lagi mana nak hempuk..
Tapi laki aku habaq.. opis sebelah berbesar hati je nak..

Report-report... borang pendaftaran.. rekod pengguna..
Aku lebih rela BAKAR dari tinggalkan..

Nota-nota kelas..
Sorry laaa aku nak tinggalkan haram sebesar hama..
Sebab nota2 tu 100% aku yg buat tanpa tiru mana2 buku..

Yang paling best..
PC server :) yang menyimpan segala mak nenek pasal PID ni..
Kalau aku tak sampai hati nak hempas ke lantai bagi rosak..
Hardisk nyer konpem aku bawak balik rumah..

SALAH?!!

Tak salah wei..
Sebab PC server tu bukan hak milik kerajaan Malaysia..
Ni PC sumbangan peribadi..

APSAL BUSUK HATI SANGAT?!!

Ala.. alasan biasa..

Orang buat taik ngn kita... kita pun mesti balas TAIK balik :)

PEACE!!
.
.
.

5 comments:

mama iris said...

saya sokong!!!!!org buat kite sakit ati takde plak dia pikir kejam ke tidak kan.....

zatie_izzati said...

sy pun sokong... mmg patut pun. dah kene nnt baru diorg sedar

noradzlina.kamdani said...

baik nye ati arwah ayh ko zel..siap bg krusi utk PID

ratusiput said...

sokong zel!!!!!!tu je balasan utk mike2...ehehe...

gebu's fairy tales said...

tak sokong..kecuali bakar report tu..kita bakooo je