Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Tuesday, April 5, 2011

Menunai impian :)

Sifu i kepingin nak tengok Deep Freezer utk simpan susu..
Ni ler dia..

Igt nak tayang bila susu dah masuk dalam ni..
Baru best :)

Kapasiti peti ais beku ni 1.5L..
Beli online je :)
Skang kan mudah.. sumer di hujung jari anda...

Jenama Pensonic..
Harga RM500...
Resit tarak... ala.. bukan boleh claim LHDN pun...

Stok setakat hari ini...
Stok ni sebenarnya dibuat pada Jumaat dan Sabtu sahaja..
Hari2 lain tak dapat buat sbb Hasya minum fresh milk shj..

Aku pun rasa selagi ada fresh milk, elok bagi yg tu je..
Nutriennya pun tak banyak lari lagi..

Buat apa DF sedangkan lagi 3 bulan aku akan bergelar auswipe..
Menjejak jejak-jejak MR yg lagi 60 hari lebih advanced dari aku..

Sebab.. lepas benti keje ni..
Maybe aku akan menceburi bidang catering..
Maknanya akan ada gak hari2 yg aku takde rumah..

Selain itu..
Kita bukan boleh menjangka kesihatan..
Mana tau hari ni sihat..
Esok lusa tak sihat..
Susu tetiba kering ke..
Aku tetiba mati ke..
At least.. dah ada sedikit bekalan untuk Hasya..
Sebelum papa dia cari mami baru (hahahahahaha)

Semoga susu aku akan terus banyak dan banyak..
.
.
.

18 comments:

ibh said...

Kagum dengan org yg semangatnya kuat nak BF bb ni...Good Luck..Hope susu ko akan terus banyak dan banyak..hehehee

littlehumblelynn said...

zell

bravo!!good luck..smg hasya x putus rezekinya..

atis said...

hope aku dpt tunaikan impian aku plak tak lame lagi.. jeles wooo dpt kumpol stok byk2 tu..

etiey.com© said...

wahhh hebat! tahniah

Nieza Ishak said...

banyak tue zel ..
tahniahhhhhhhhh ...

insyaallah kalo utk 6bulan cfm boleh lepass .. amin.

Zana said...

chaiyok zell....ayat yg last tu..tak tahan!!

anyieriena said...

gud luck to kak zel...bleh tahu x website buy online deep freezer tue ;-)

I want to lose weight said...

Bukan beli kat website..

Add kat FB nama noor aznita erpan..
dia yang jual DF online

Amiizaa2001 said...

zel, besar DF ko.....:):)
ebm ko pon banyak...alhamdullilah memang patut ko beli DF. bgslah ko ada planning ...senang utk hasya:):)


aku tumpang happy zel:):)

nazliahnazeer said...

wahh bagus kak zel!!
good luck! teruskan usaha akak!
alhamdulillah..rezeki.. :)

Adwawa3 said...

Go for it! :-)

sekati membran oblongata said...
This comment has been removed by the author.
IbuHanna said...

wah! murah gak tu RM500..saya survey kat kedai2 byk 600 above..

noradzlina.kamdani said...

bnyk ye susu ko zel..tahniah.

zulaikha zafirah said...

salam beli mana chest freezer rm500 tu..pls replay m asap 0135901831 saya tengah cari deep freezer utk ebm jgk

azie said...

beli kat mane freezer rm 500 tu... whatsapp sy 017-7197810

Ida Ahmad said...

Sya pun mcari deep freezer ni..watsap 0199596211 plis

Ida Ahmad said...

Sya pun mcari deep freezer ni..watsap 0199596211 plis