Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Monday, April 4, 2011

Nak tak?

Mami yang baru-baru nak pandai BF ni..
Semakin banyak demand..
2 hari sudah..
Sudah membeli itu deep freezer tanpa berfikir panjang..

Balik rumah, hempuk DF sebelah sofa..
Nak letak sebelah TV dah ada mesin basuh..
Kat dapur tak yah cakap laa..
Cukup-cukup bontot aku nak lalu je..
Nak berselisih ngn Inche Izman pun dah tak muat..

Stok susu sebenarnya takde laa meriah sangat pun..
Ada laa lebih kurang 50oz..
Kat umah mentua aku ada laa dalam 10oz..

Dah beli DF.. apa kes nak ngepam pakai Avent Manual..
Bila DF nak penuh camtu?!!

Maka, operasi mari memujuk laki sendiri pun bermula..
Tunjuk gambor dari yang murah..
Sampai laa yang mahal..

Inche Izman diam je tengok..

Aku tanya.. Yang mana abang nak belikan?
Ni pelaburan tau..
Mana tau saya boleh susukan Hasya sampai dia masuk darjah 1 :))

CAMNI LA MAMI..
BERAT TURUN SAMPAI 110kg... PAPA BELIKAN SPECTRA..
BERAT TURUN SAMPAI 90kg... PAPA BELIKAN FREESTYLE..

Huhuhuhu...

Berat terkini akak korang..
117kg...

turun 7 kg dapat Spectra..
turun 27kg dapat Freestyle..

NAMPAKNYA KENA KEMBALI
MENGGIGIH DIET!!!!

.
.
.

10 comments:

MaMa aDaMaQiL said...

k.lang ckp la ngn abg lang time BF mane leh diet...ni utk pelaburan mase dpn..kalo conggak2 FM smpi umo 4-5thn lebih la kuar duit dr beli medela freestyle..kan..kan..kan..

anzalna said...

don't wori lah..dlm sebulan tu dpt la ilang 7 kilo tu..dah namanya BF...gerenti turun lah

Jaja said...

as salam.
ada sorang cikgu ni, buat kutu tuk medela FS. harga masih lagi sama mcm kita byar cash walaupun main kutu. pi lah terjah blog dia. http://anakibushop.blogpot.com

iswatie "colours of life" said...

ZELL...AKU DAH BELI DF N FS..HEHEHE...DOK TUNGGU DUA-DUA TUH TIBA DI RUMAH..YAHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

I want to lose weight said...

aku tak on pun DF aku lagi :))

etiey.com© said...

org kata klo bf berat senang turun.. tak yah diet2 hehe

ummi09 said...

kak bli DF kat mana? brape hengget?

Amiizaa2001 said...

huahuahua zel...bestnya izman siap bagi hadiah tu:):)

zel buat entry psal DF aku nk tgk...bersemangat nak tgk deep freezer. Pam kerap zel....mesti penuh DF ko...caiyo caiyo :):)

ko telah berjaya bf hasya:):):)

Zareene Saifuddin said...

caiyok zel...anda pasti boleh...

I want to lose weight said...

Gambor DF belum snap2 lagi..
Sebab atas tu dah buat sidai comforter :))

balik ni hokay :)