Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Tuesday, April 26, 2011

Apa ada dalam kotak VECUNG?

Vecung = panggilan Khaleef terhadap VACUUM :)

Sbb vacuum dah buh kat luar..
Maka kotaknya menjadi tempat rahsia aku..

Big secret ni..
Sampaikan entry ini akan di delete menjelang petang karang..
"Org tu" tak leh tahu ini rahsia :)

Kebanyakkannyer.. cam biasa..
Kata serikandi online shopping :)

8 helai CD yg dah 2 minggu menyorok dalam kotak
Dari sehari ke sehari konon2 nak pakaikan Hasya..


Cooler Tote yang aku ada 2 ittew..
Satu pakai.. satu lagi sorok smpi KJB dpt carikan buyer :)


Barang-barang Hasya..
Belum tau lagi nak ke mana pakai baby tights tu..
Beli smpi 4 helai.. feeling duduk negara ada musim sejuk :))


Ni aku rembat 2 kotak dari KJB..
4 biji dah bagi Khaleef pakai..
4 biji lagi ni sorok dulu.. sbb dalam lemari..
Ada 3 kotak lagi yg BPA kena bayar tak pakai lagi..


Handbag untuk raya..
Tapi bukan aku beli..
Murah je pun.. tapi aku suka sbb Hajah Norlia yg belikan..
Maklum laa anak kesayangan :)


Ni baju-bajan Khaleef untuk Hari Raya 2011..
Ye-ye.. mmg sudah bersedia dari awal..
Takut nanti masa nak raya..
Aku is POKAI.. yelah masa tu dah tak keje..
Baik aku beli siap-siap apa yg patut time ada pendapatan ni..


Baju-bajan Hasya untuk raya..
Baru start membeli.. tapi dia punya tak banyak..
Babykan cepat membesar..
Khaleef dia dah tak membesar..
Berjaya mementenkan berat 16.5kg selama 2 tahun..


Cute wei kasut baby girl..
Cannot TAHAN!!!!
Tapi aku beli brand-brand biasa je..
Ada banyak kali gak terpegang yg mahal..

Tapi.. apa kehei nyer..
Tetiba kasut Hasya RM71.90..
Sedangkan mami nyer hanya pakai kasut Bata RM29.90..

TIDAK PATUT!!!

Itu laa dia rahsia dalam kotak Vecung..
Itu pak Inche... kalau dia tahu..
Makan 30 minit gak tu bagi nasihat tulus ikhlas..

Agaknya nnt bila dah jadi auswipe..
Mau menggigil tangan nak klik2 shopping online..

Huhuhuhu.. mampukah aku bertahan?!!!!
.
.
.

6 comments:

ratusiput said...

ahahaa..ko mmg pembli online yg tegar la zel...sama la aku utk raya aku dh standby awal2 sbb bulan 7 dah habis kontrak.cik kitol pun ujung tahun habis taknak sambung kontrak.jiwa kosong la kata dia.ha hamik ko...siap sedia la jd kayap balik pasni :)

I want to lose weight said...

Tulah..

kalau harap inche sorang tu..
mau selai sorang je baju raya dia belikan..

malam cepat2 basuh keringkan bawah kipas.. sbb esok raya kedua nak pakai lagi vaju yg sama :))

Amiizaa2001 said...

waaaaaaaaaaaaa byknyaaa stok simpanan:)

littlehumblelynn said...

zell

giler banyakler :)takper shopping pun guna duit sendiri..hehehe

etiey.com© said...

huhuu... bagusbnya buat persedaiian awal.. kami nih yang eysraf lom buat ape2 lagi

a l y a a a h m a d said...

Ambik ko...segala barang ada stok.baju raa pun dh siap. confirm2 time nk raya ada tambah lg 2.