Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Sunday, May 6, 2012

Karoot Komedia


Astro free dah habis..
Tak dapat laaa tengok citer ni lagi..
Ni citer kegemaran Hasya..
Kalau time berdikir je..
Kemain lagi dia berjoget smpi tertonggeng-tonggeng..


'

Aku suka bab sketsa..
Semua pelawak feveret aku ada kat situ..
Kecuali Jihan..
Tang mana laa lawaknya minah ni..
Tak dapat dikesan :))

Dulu aku dah pernah melanggan Astro Mustika ni..
Dengan alasan nak tengok hindustan..
Pastu bila Astro naik harga..
Aku buang package ni..
Skang rasa teringin balik..
Sebab Astro Warna tu cam best je..

Haruskah?
.
.
.

9 comments:

Mummy said...

aritu sy amik muatika ni pasal B4u tu la..skali skang nih dah tukar bella plak..rasa cam nak terminate jer...tp tu lar astro warna tu best gak...citra pun ok..kalo nak terminate ke caj RM12.00..rasa cam rugi plak....skang ni bil astro dah cecah 60...bila ada free aritu rasa cam nak amik HBO dan ABO..tp tu lar kang bil mencecah ratusan ringgit kang ada plak yg makan decoder astro masak sup...heheh

LiaNa YuSoF said...

harus.. selain tu bole layan SuperSpontan.. ni rancangan feveret saya jugak!

Salmi Khairil said...

harus...suka layan astro warna dan bella...hehehe

Mimy Hamid said...

harus !!!!!!!!! ada super spontan....lagi best ...

I want to lose weight said...

Buang kartun kalep :))

k.MooN said...

haruslah zel..mmg best astro warna. akk x nyesal langgan. akk buang semua kasi amik yg basic je pastu +astro warna. sebulan 49.90. oklah tu kan.

mama iris said...

sama lah. kalo takde jihan, pon xpe. yg lain2 lawak nak mamppss....huhuhu

Nur Khai said...

Harus Zell....

Nanti ada astro Warna...ngadap itu aje ler...

Best Astro Warna...just langgan yang itu sahaja, ok sikit kot!

Aliesha Kirana said...

ehem. akak donlod ajelah! AK sllu donlod citer ni kt Utube. kih3. suka baca blog akak. nabilah asik pomot, terus dtg sini. heheeh.