Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Thursday, May 24, 2012

Sarawak Part XIII - nak balik sudah...


Sebenarnya ada satu tempat lagi kamiorg g sebelum balik..
Pantai Damai..
Bebudak ni sakan mandi..

Tapi sebab gambar seksi meksi semuanya..
Tak boleh la bubuh sini..
Semua mandi berboleng2 je..
Sebab tak bawak baju..

Lepas mandi kat tepi pantai..
Balik semula ke rumah Nini..
Bersiap pulak untuk balik..


Suami Nini beli sate S'wak..
Beza sket dengan sate sini..
Satenya takde buh lemak..
Dan dagingnya pipih-pipih..
Kuah pulak ada rasa lada hitam..

Lepas semua dah siap sedia..
Nini dan suami anta kami semua ke airport lebih kurang jam 8.00 mlm..


Banyak hal gak nak kena setel..
Tapi sebab penerbangan last..
Tak ramai laa orang..

Tapi, flight full..
Rupanya kami gi time UiTM S'wak konvokesyen..





Sebab orang tak berapa ramai..
Suka kelian laaa...
Janji tak hilang dari pandangan..
Memang bergolek sakan ler bebudak ni..
Biar depa penat betul..

Natijahnya..

Masuk je dalam flight..
Tak sempat nak kereban..
Semua dah tido..
Termasuk dak engeng... Hasya :)

Sampai kat LCCT.. lebih kurang kul 1.00 pagi..

Sampai Gumut Tambahan dalam kul 3.30 pagi..

Tamat laaaa.. percutian ringkas dan padat kami :)

Tapi ada satu cerita lagi tau..
Pasal Hasya jumpa sesuatu kat Kuching..
Next entry..
Sebab benda tu aku belum snap gambor lagi :)
.
.
.

No comments: