Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Sunday, May 20, 2012

Sarawak part III - Statue Kucing..


Kalau tak snap gambor dengan kucing-kucing batu ni..
Namanya tak sampai ler tu ke Kuching :)

Kata kawan aku..
Ada 4 biji statue kucing ni..
Aku ada nampak 2..
Dan salah satunya yang kamiorang bergambar ni laa..

Tengok perangai sorang-sorang..
Gaya cam selalu sangat datang Kuching..
Kucing atas tu lagi pandai bergaya..

Sebenarnya.. terlalu sini sbb gi lunch kat Mc D tu..
Rerupanya.. kat Kuching ni...
Susah cari kedai makan woo...
Kedai mamak takde..

Kawan aku habaq lagi..
Belah Kuching ni mmg susah makan..
Sebab penduduknya majoriti kaum Cina..
Belah Petra Jaya baru senang..

Namun, kena naik bot kecik nak kesana..

Akak tak sanggup hokay :)





HOI, pandang laa kamera  DSLR yang mahal ni!!!

Tau dak apsal jadi gini..

Kuching PANAS woooo....
Musim panas ler kot..
Ke mmg gitu cuaca kat sana...
Maybe sebab dekat dengan laut..
Selalukan dekat2 ngn laut ni panasnya satu macam..


Rasanya ni jelah gambor akak kat Kuching..
Takde lagi dah..

Kang banyak sangat..
1001 produk memenuhi inbox aku..

SENTAP!!!!!!
.
.
.


3 comments:

Mimi Sharif said...

Sungguh! Sbb tu kat blog or fb jarang2 boh muka sndri.
Ada ja yg nk promote produk!

Mimi Sharif said...
This comment has been removed by a blog administrator.
littlehumblelynn said...

Panas yea kuching?
Tetiba stress nk pg bln 10 nih,almaklumlah bjln dgn knk2.sure azab!!!!

Next entry zell.hehehe