Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Monday, May 28, 2012

Sarawak - Pantai Damai


Panas petang time kami sampai ni..
Tapi bebudak ni..
Apa depa pedulik..

Wpun dah cakap baju tak bawak..

Ada depa kesah mandi pakai spentot je :)

  

Replika burung kenyalang..
Aku punya laa nak bawak budak2 ni tangkap gambar kat situ..
Haram kot dipedulikan..


Tak bagi pun mandi kat laut betul..
Depa cuma mandi kat tempat air gunung turun hala ke laut..
So, air tu tak masin pun..
Sejuk segar lagi...


Kat area ni ada hotel dan resort jugak..
So, sapa2 yang g Kuching..
Dengan niat nak berehat..
Boleh laa sewa hotel kat area Pantai Damai ni..


Kali ni betul-betul tamat entry S'wak..
Kecuali pasal Hasya ada jumpa satu benda kat airport..
Aku asyik lupa je nak snap gambor benda tu :)

Hasya yang ala2 runway model.. :)
.
.
.

2 comments:

quezul said...

cekci hasya...hasya pakai tali apa kat pinggang tu zel?

noradzlina.kamdani said...

pergh..tangkal hasya....