Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Wednesday, September 16, 2009

Mungkin....


Tadi time tgh gossiping dgn my Inche Izman..
Bertalu-talu waiting call & sms masuk..

Tapi aku wat bolayan je..
My abang is lagi penting...

Sebab bukan selalu dia ada mood nak sembang2..

Kadang2 kena time dia takde mood..

Sembang tak smpi 10 patah perkataan..

Dah nak letak phone..


Elok letak je.. call dari kak ipar aku masuk..

Aku angkat je... terus dia kata
"Kak Chik dah masuk hospital nak bersalin"
Terkujat aku.. sbb aku baru sangat jumpa dia weekend lepas..

Takde tanda nak bersalin lagi pun..

Perut tinggi lagi..

Due dia pun lmbt lagi.. lebih kurang 4 mgu lagi..


Oooo.. lupa lak.. Kak Chik ni biras aku..
Isteri adik kepada Izman..
Aku terus tanya.. baby apa ?

Kak ipar aku kata tak tau sbb tiap kali scan tak nmpk jantina..

Tapi aku teka hari tu baby boy sbb perut dia cam perut MR, lonjong..

Cam perut adik aku hari tu.. elok je bulatnya..


Smpi skang belum bersalin lagi..

So, lum tau adakah baby girl yg aku mimpi2 kan tu..

Tanda nak dapat anak sedara baru..

Atau aku sendiri punyer coming soon...
. . .
.
.
.

No comments: