Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Wednesday, September 9, 2009

Untuk Khaleef yang konon-konon mummy dia tak sayang sbb tarik telinga dia..

Atas permintaan 1-2 orang pembaca LWC..
Taraaaa...
Aku pun nak join jugak Program Mari Tayang Baju Raya Anak

Suar panjang 3 helai.. pendek 2 helai..
Tapi rasa cam tak cukup sbb baju adalah lebih banyak..


T-shirt lengan pendek...
U ols tak yah nak zoom tgk brand..
Aku mmg bukan branded punyer kaki..
Asal nmpk lawa je ok lah tuh..
Setakat duduk Tg Malim...
Dah kira ok sangat ler tuh...

Eh, tapi ada gak tau yg brand..
Biru tu Zara Kids..
Yang sebelah nyer tu Cherokee

TAPI.. Made In Bangladesh :))
Beli kat pasar karat Ipoh


Ni lak lengan panjang..
Kalau MR tengok confirm dah tau beli mana baju-baju ni
Semua harga selai RM10.00


Yang ni lak utk dia pakai petang2 raya..
Sumer cap Tesco..
Yg Superman tu ada less 70%...
Kalau rege betulnya... rm27.90..
Baju kaler lain.. suar kaler lain..
Bantai laaa..

Baju tido baru ada selai..
Ikutkan akan tido di 3 rumah yang lain-lain..
So kena beli lagi 2 helai..


Ni baju melayu baru je buat bulan 12 sudah..
Baru pakai sekali masa kahwin pakcik khaleef
Sepasang ngn papa dia..
So, pakai jelah balik...

Kasut je tak beli lagi..
Rasa cam takmo beli kasut..
Sebab rasa nyusahkan aku lak klu dia pakai kasut..

Igt selasa depan nak p Jusco Ipoh
Dalam tu ada butik Crocs
So, sbb raya.. nak beli Crocs laa utk Khaleef

Papa dia cakap gak pagi tadi
"Apsal nak beli yang mahal-mahal.. Kan byk yang murah"

Jawapan i dalam hati
"Tak minta duit you ye sayang.. ni kan anak bukan kesayangan i"
Tu beli crocs je...

Kalau anak dewa yg tak pernah kena piat telinga...
Mesti beli dari butik GAP ke.. OshKosh ke..

PEACE u ols.....
.
.
.





9 comments:

nurulhudaresad said...

aololo....sedey je baca ayat2 kak zel..bunyi cam kecit ati gile je dgn kritikan2 diorg tuh...leks kak..sayang kan anak piat2 kan...peace3..

que_zul said...

byk nyer baju khalef..untung ada mummy yg baik...

aii, marah bebeno nampak....
ala, jgn ambik hati sgt, anak kite, pandai2 la kite jg dan bentukkan dia...usha peduli kata org...
lain anak, lain ragamnyer...

Beattey said...

betul que_zul...

hanya johari yang mengenal maniam...

anak kite..kite punye suke la....

wakakakaka...

Betul tak Zel...

Kaseh said...

aku termiss entry ko semlm tu yg pasal org komen ko piat tinger si khaleef.. aku sempat baca sikit je..pastu aku dah mula bz ..cadang nk baca kat umah..tapi aram..ni jap lagi aku bukak entry yg tu eh...
ni nak komen lain..
byk gak baju raya klaleef... tu pun ko kata tak cukup eh.. adoi.. tapi biasa la budak2..kang makan2 tumpah2 ker..mmg kompom kena tukar.. kalau dah sehari ko bawak dia pi collect duit raya kat 3-4 umah..kompom kena tukar2 baju gak time tu...

damiqula said...

banyak gileeee baju raye khaleef.seumur hidup sy raye tak pernah dpt baju raye cenggini

I want to lose weight said...

Baju cukup dah..
Suar yg tak cukup..

Betui2.. hari2 biasa pun dak ahmad ni tukar baju 4-5 kali sehari..

Klu dia berak.. jgn harap leh pakai semula baju tu.. lekat bau punya busuk..

Lazyf... said...

bnyknyerrrrrrrrrrrrrrrr baju Kalep...

Cik_Nomi said...

erkk.. camni ke beli baju raye anak.. banyaaaaaaaaakkkk nye.. nape sy dulu takde pun baju manyaaak..manyakk camnih?? sah2..saya adalah anak kesayangan..klu bukan kesayangan mesyti dpt manyaaak cam khaleef nih.. huwuwuw

geraugebang said...

memang banyak baju khaleef macam raya 6 bulan tuuu.