Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Sunday, September 20, 2009

Sticky - Slmt Hari Raya...

lagu pertama ciptaan Khaleef Aisy

SERAM

video

Lirik - Seram

Takut dia tak boleh malam
Tapi mata saya bangun
Tapi tak boleh tak takut
Tapi mesti gitar rock
Tapi kita rock.. uuuuuuuu
Eeeeee

Saya, Khaleef dan keluarga mengucapkan

SELAMAT HARI RAYA
MAAF ZAHIR BATIN

Kepada semua pembaca LWC

TQVM
.
.








12 comments:

Sepatuputih said...

kak zel, mmg seram gilossss.. nak2 tang "tapi mata saya bangun..." hehehe.. kecik2 da menunjukkan skill mencipta lagu.. caya la kalep..

Kaseh said...

wakakakakakaka aku seram2....siyess... aku suka videoo ni..ko jgn delete biar je kat sticky mode nih...comelllllllllllllllllll giler dak khaleef ni....aauuuuuuuooooo!! ikut cam khaleep...

Mak Doyah said...

pandai kaleep, lagu ni tajuk nya TAPI, sebab awal lagu semuanya TAPI..heheheh

Kaseh said...

aku suka ini budak khaleef.. sgt menikam jiwa.... cumel laa dia buat muke kerut dah last2 tu....tak puas tgk..

Kaseh said...

morning...aku tgk lagi da khaleef ni tanpa jemu... agak2 ko kalau ceom budak ni..dia tolak tak muka aku wakakakak...

I want to lose weight said...

Mak Doyah - dia sndr yg bagi tajuk lagi ni..

Kaseh - ko boleh cuba.. tapi nnt dia akan cakap

"PERGI JAUH-JAUH... KAPTEN"

Dia skang perasan diri dia ultraman Tiga.. Sentiasa berkomunikasi dgn Kapten dr pasukan GUTS Jepun..

Kaseh said...

wakakakak pergi jauh2 kapten lagi tuh... takper ada rezeki nati aku try...

Kaseh said...

takut dia tak boleh malamm...
tapiii...aku suka tgk khaleef.. zasss working time...

Anonymous said...

cutenya khaleef!

Kaseh said...

auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!

ghimau said...

Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin..ghimau tumpang menyinggah.. ada masa ziarah la blog aku kat http://ghimau.blogspot.com..

viruspadu said...

Selamat hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Batin

Dari
Jemah, Laloque, Cica dan Anoi