Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Wednesday, September 2, 2009

Baju Raya Sayer...

Sudah ambik semalam
Total sumer tak mahal pun... RM280.00
So, selai upahnya dalam RM28.00 sajer
Standard laa kan dok Tg Malim..

Kejap lagi aku ada appointment ngn dentist
Mau baiki itu gigi yg Khaleef pecahkan

Total adalah dalam RM900.00
400 utk treatment akar.. 500 utk sarung crowning ittew
Adalah sangat membuatkan
Aku MERAUNG lebih kuat dari time gigi pecah hari tu


HUWAAAAAA !!!!!!!
.
.
.

Kalau sian kat aku..
Klik laa nuffnang aku sehari 5 kali hokay...
sob.. sob.. sob...






12 comments:

nurulhudaresad said...

banyak nye baju...
raya sakan eh...hehee...baju khaleef berapa pulak?sape lg banyak?mak ke anak?

Faizah_Haris said...

byknyerrr baju rayaaaa...10 psg tu...huhuhuhu...

idtgm@streamy.com said...

Khaleef punye nnt baru wat tayangan khas.. :)

Tahun ni dia tak banyak...

Sebab mak dia bosan nak beli baju dia

Zulaikha said...

isk...sampai 10 pasang!!
gilooo..hehe

KL sni mane dpt sepsg rm28...
huhuhu..

kurung biase ke?
ke ade piping ke manik ke lace ke atau ape2 kejadah?

Lazyf... said...

Umang aiiii....10 pasang bnyk tuuuuuuuuuuuu!!!!

Akak, kalo ganti gigi pelesu sebatang x hokkay ker? Maner taw kot2 murah lg dr kos tacap gigi asal...

I want to lose weight said...

lazyf..

tak leh wat gigi palsu.. sbb selang satu dari gigi pecah tu dah pakai gigi palsu..

Klu tak.. kena cabut semua depan.. pastu wat gigi..

Tp tak sanggup cabut... sakit woo cabut gigi yang tak berdosa..

I want to lose weight said...

Ika..

Sumer baju kurung biasa sahaja..
Akak mmg tak koser nak lining ke.. piping ke..
Last2 konpem tak pakai punyer..

Setakat dok tg malim ni.. klu bergaya sakan sangat.. org kata gila meroyan..

;)

I want to lose weight said...

Ika..

Sumer baju kurung biasa sahaja..
Akak mmg tak koser nak lining ke.. piping ke..
Last2 konpem tak pakai punyer..

Setakat dok tg malim ni.. klu bergaya sakan sangat.. org kata gila meroyan..

;)

eynda said...

Banyaknyer baju raya diaaa.. :-)

Kaseh said...

byknya bju raya ko zel. . .aku ada 2 pasang je. Tu pun aku da pakai satu g wedding sepupu aku. . . Gler besh rm28 sepasang. Mau ku beli kain byk2 kt nilai pastu tempah kt tg malim ek. . .tp aku keje xleh pakai bju kurung pun. Nati x pakai lak bju byk2. . .

damiqula said...

banyak gile baju raye kalah artis kak zel!hehe sy sepasang pon takde T_T

Anonymous said...

zalia? melampau banyak baju raye ko?.. sakan ek!.. huhuhu...