Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Tuesday, September 15, 2009

Sangat Terharu...... ada contest dihujung rancangan...


Wpun kad raya ini agak berbaur
"SIAPA MAKAN CILI DIA TERASA PEDAS"

Tapi.. sebab dari Inche Izman terchenta..
Aku adalah sangat suker dan sangat terharu..

Selalu orang kata pompuan yg lebih2 igt bab sentimental ni..
Tapi aku mengaku bhw aku lnsg tidak terfikir pun nk kasi laki aku kad raya..


Pasal abang yg bagi..
Jangan kata 100... 1000 kali pun ayang sanggup
Setakat buka tutup je apalah sangat kan...
(sila jangan muntah depan pc ye kawan-kawan)

RM400.00 ni dpt masa dia balik weekend lepas..
Rupa-rupanya..
Pos Mesia yg kedekut kedahak tu pun bg kakitangan bonus
Kira nyer.. aku jelah ni yg tak dapat bonus..

Terima kasih ye abangku sayang..
Wpun 4R bagi sesetengah orang cam apa laaa sangat
Tapi bagi aku sangat-sangat besar.. cam dpt 40K
Bukan nilai yang aku hadapkan...
Tapi keikhlasan seorang suami terhadap isteri...

~ZALIA HEZLIN SANGAT SAYANG IZMAN HAIDIL~


___________________________________________________

CONTEST TIME


Tulisan kaler pink tersebut...

SILA E-MEL APAKAH YANG TERTULIS
PADA KAD TERSEBUT
(huruf dan ejaan hendaklah sama sebijik)

Sapa-sapa yg pandai photo editor
takkan bermasalah nak baca apa yg tertulis tersebut

JANGAN TULIS JAWAPAN DI RUANGAN KOMEN
PESERTA PALING TEPAT DAN PALING CEPAT
AKAN MENERIMA HADIAH SPT DI BAWAH

cincin dan gelang kristal sumbangan BROOCHBIZZ


Syarat Penyertaan

1- Follower LWC
2- Tidak pernah memenangi sebarang hadiah dr LWC
3- Warganegara Malaysia... Indon yg nak ganyang Mesia - HARAM
4- Tarikh tutup penyertaan 17 september 2009 jam 12 tgh.
5- Sila emel jawapan ke spiderx_woman79@yahoo.com.
(Call, SMS, Comment, chatbox apa sumer tidak dilayan)








6 comments:

Kaseh said...

lerr dengki la ko ni..mana nak nmpak..puas dah aku godek2.. yg aku nampak cuma `hai sayang` jer.. yg lain haram nak nampak..
kalau aku dapat 4R tu akulah org paling bahagia gak..apa kata? hahaha

I want to lose weight said...

tu aku dah edit kasi clear sket.. apa lagi cepat ler anto penyertaan ;)

Kaseh said...

aku da dpt sket. .ada khaleef, ada i love you, yg lain nati aku cr lg!

adha said...

zel
tak nampak lorr..

lomentik la inche izman bg kad.. laki aku jgn kata kad, bygkan pun tak de.. hahaha


** aku pun dpt 4R.. heheh syg nk guna. muahahah

MAKCIK REHAN said...

ayat last, hurup besar, kaler merah tu yg tak tahan tu! muahahahahah

I want to lose weight said...

kalau pakai laptop LCD skrin.. senang je nak nmpk apa tulis nya..


Cepat2 setakat ni takde penyertaan yang tepat lagi....