Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Wednesday, March 9, 2011

Mereka memang seiras :)





Sangat iraskan dua beradik ni..

Tapi perangai sangat berbeza..

Khaleef dari baby sangat independence..
Dia tak kisah letakkan dia depan TV..
Baring sorang-sorang.. terkebil sana-sini..
Sementara papa & mami wat keje lain..

Hasya..JANGAN HARAP!!!
Dengar je suara mami berbunyi laa rengekan manja dia nak suh angkat..
Dah angkat.. laju je dia patuk-patuk..
Nak suh cepat-cepat angkat baju..

Khaleef dalam kereta sangat behave..
Letak je kat car seat..
Dia diam je sampai laa ke tempat dituju..
Tu sebab umur dia belum setahun..
Mami dah berani travel balik Kuala Kurau berdua dengan dia..

Hasya.. jangankan nak jauh..
Tg Malim - Kalumpang pun..
2-3 kali gak dia mengamuk nak suh angkat..

Tapi semua ke"best"an Khaleef..
Telah dipadamkan kerana..
DIA MALAM SANGAT SUKA MERAGAM..
Mami kalau malam.. dalam tido 1 jam tu dah kira berlebihan ler..
Masuk umur dia 6 bulan.. baru laa bangun malam kalau nak susu je..
Itu pun 6 kali bangun satu malam..

Hasya best..
Paling tidak satu malam..
Mami & Papa akan dapat tido antara 5-6 jam..

Tapi malam tadi...
2 jam je kot mami dpt tido..

Kesimpulannya...

CEPAT LAA BESAR NAK OIIIII...
MAMI RINDU TIDO BERKERUH SAMBIL MIMPI BUKAN-BUKAN..
.
.
.

5 comments:

✿ etiey erywan ✿ said...

alalhai gerammm nengok! cute.. bulat

noradzlina.kamdani said...

masa tgk gambo dh mcm agak khalef bek jek bdknye...tgk gaya hasya mcm dh tahu jek bnyk ragam he he he

gerbera said...

ya allah.pipi labuhnya.geget sedap ni

leeja said...

geram sangat tgk pipi yg gebu tu

Kaseh said...

seiras tapi khalep sepet sket mata dia kan..hasya boolats..