Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Sunday, March 27, 2011

Tembam demam...

Semlm pasal bawak dia berpanas kat kenduri kahwin..
Malam tadi dalam kul 4.00 pagi suhu naik..
Dah laa pembaca suhu tu tak tau mana sorok..
Nasib baik hari tu masa inject 2 bulan, nurse ada bagi ubat demam..
Bagi dia makan sikit..
Pastu tepek cool fever..
Pastu lap2 sket dengan kain basah..

Yang unbelievable nyer..
Tak meragam pulak..
Padahal sebelum ni..
Dah 3 malam berturut mengamuk dari kul 11 malam smpi 3 pagi..
Tanpa sebarang sebab..

Malam tadi dia senyap je..
Bila bagi nenen.. dia isap sampai tido..
Bila bangun aku buh atas bouncer.. diam je dia..
Dah siang, time nak siapkan abang g sekolah baru laa berbunyi sket..

So, hari ni half day laa nmpk gayanya..

Nak bawak dia g klinik jugak..
Sebab bunyi kahak kuat sangat..
Batuk & selsema lagi..

Harap-harap takde apa-apa...

Abang Khaleef baru je masuk emergency Jemahat petang..
Tetiba asthma teruk..
Muntah kahak berkondi-kondi..
Nasib 2 hari je dah ok..
Selalu kalau kena attack.. seminggu dua tak sekolah tu biasa...
.
.
.

5 comments:

.::CeK LaLa::. said...

Comelllll la hasya nii.... putih!

Va Va Voom said...

Kalep & Hasya get well soon ya.

Yati Ali said...

tembamnya baby ni...geram tengok..

littlehumblelynn said...

zell

anak aku yg sulung lelah gak tuh..dah 2 hari..demam pakej lak tuh!!esok kalo x ok..harus EL jugak!!

Mamma said...

kimi pun x baik2 lg lelah dia..dah 2 minggu dah..kejap bunyi kejap hilang..ni ha datang lg bunyi tu ;((