Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Friday, May 22, 2009

Adalah sangat addicted to...

Sangat addicted to online shopping
Aku pun tak sedar bila aku ada ketagihan ini
Dah macam.. kalau sehari tak click2..
Cam nak demam
Camne ek, nak hilangkan ketagihan ini
Aku dah cuba kosongkan akaun..
GAGAL jugak
Kalau dah nak beli tu..
P hadap deposit machine tu pun aku sanggup
Sampaikan Post Master tegur
"ko ni.. pos parcel pun banyak.. terima parcel pun banyak"
hehehe makan 'dalam' tuh
.
.
.

1 comment:

Sarah said...

salam.. tumpang lalu... kita pun addicted to online shopping. i think kalau dah mula online shopping tu mmg susah nak berhennti hihihi...