Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Wednesday, May 6, 2009

Keputusan nyer...

Aku ni mmg selalu cek UPT
Padahal aku adalah pemakan Noriday
Tapi, selalu sangat lupa-lupa
So, pasal bulan ni tak period, gerak hati tu rasa lain macam sket

Sebelum aku diet dan work-out poyo2 sangat,
untuk langkah keselamatan, kena laa cek dulu
Keputusan nyer.. masih tiada rezeki lagi Khaleef nak dapat adik

Takpe-takpe.. hikmah nyer mgkn aku boleh terus diet lagi
Lagipun, pregnant dalam keadaan obesiti melampau adalah bahaya !!
Tekanan darah tinggi.. Gula pun tinggi...
Bahaya untuk aku dan juga untuk baby

Oleh itu ZEL... chaiyok !!!!!
.
.
.




No comments: