Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Thursday, May 28, 2009

KakaK dah BaliK....

RINDU i ke U Olssss !!!

Heaven nyer bila orang lain bertungkus-lumus bekerja..

Dan anda adalah dapat MC !!!
Wpun Mambang di Awan sangat bosan duk sana
Tapi saya mesti suker punyer..
Inche Izman kan ader..

Kalau anda pun mau itu MC jugak utk mgu depan..
Tenung mata aku tu 2 hari 2 malam.. konpem sakit mata..
Exceli aku bukan kena conjunctivitis..
Tapi adalah jangkitan kuman yg sebabkan biji mata bengkak sket..
Terasa gatal dan terasa cam ada tekanan dalam bola mata
Apa pun, Tq Dr Syukor... bagi i MC !!


Aktiviti kami 2 beranak...
Makan.. Tido... Layan dia main.. Layan TV...
Papa balik, layan papa dia pulak...
Aerobik.. HL... Diet... sumer memang BABAI !!!
Tapi I ada aerobik ngn my laki tawwwww
(eee malu nyorok balik peti ais 3 pintu)

Oleh kerana kebosanan melampau..
Mami dan Papa Khaleef adalah terbeli PS2.. brand new
Wpun nenek Khaleef hari tu dah ada belikan...
Tapi menatang tu duduk kat umah dia di Kg Gumut nun..
Igtkan lega laa sket ada PS2 boleh hilang boring..
Rupanya tambah lagi 50% boring..

"YEEEP MUNYERRRR !!!"
"AMMI... MEN GAME !!!"
"AMMI... TKMO TATUN... NAK GAME !!!"

Aku adalah tak leh lansung mendekati PS2 itu
Dan adalah tak leh tgk TV
Dan adalah kena tolong tekankan start button
everytime dia Game Over !!!


Eeeee bosan x 1000 kali
So, hari ni balik Tg Malim.. tak koser aku nak bawak PS2 balik sini
Kang ada anak kena cakar ngn mak sndr, berebut TV
Tgu dah beli TV morah2 cap ayam yg 14 inci tu
Baru bawak PS2 balik sini

Buat sementara waktu... Inche Izman leh layan sorang2 smpi lebam..


Waktu yang paling aman damai... bila mamat ni tido petang...
Adalah senang menjaga si Khaleef ni sbb dia nyer tido siang adalah lebih 3 jam
Maka mak nyer pun tido 3 jam jugak ler..
.
.
.

IF U HAPPY AND YOU KNOW U CLICK MY ADS
Click... click...



3 comments:

MyDreamWeight said...

tenung khaleef tido lama2......
ermmm sgt suka...

iswatie "colours of life" said...

wei.....ko sakit mata...aku sakit bontot..hempes lama aku x buka blog ko tetiba tgk mata ko yg merah.....ya ampun....ngak mau dia jangkiti...

rindu ko ler...

luv_ma said...

sukanya tgok pix dia tdo ni..bulu mata canteek:)