Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Sunday, May 31, 2009

TBL - Week 1 (1-7 June 2009)

BUTIRAN PESERTA
  • Nama : Zalia Hezlin bt Hj Abolah Zawawi

  • Umur : 30 tahun 4 bulan

  • Alamat : No. 11, Jln KMP 2A/1, Kota Malim Prima, Tg Malim

  • No Telefon : 012-2517318

  • Tujuan : Saya nak jadi CUN GILER

  • Berat Badan : 120 kg

  • Berat badan yang ingin di capai : 80kg dalam masa 3 bulan

  • Blog URL : http://loseweight-chaiyok.blogspot.com



Picture FRESH FROM THE OVEN
Ni ler rupa aku di hari pertama menyertai TBL
Aku snap gambor ni sndr kat opis
Eeeeeee.. gemuk nyaaaaa...
cam mak badak
HATE IT !!!!!!!


Ni lak berat aku seblm mai pejabat tadi
Nice number to start kan ?
119.9 kg... turun gak weekend ni..
Hari tu balik dari Mambang was 121.1
Turun ler... 1.2 kg

Ni lak bacaan BODY FAT PERCENTAGE
Klu ikutkan Corresponding Denotion
Aku dalam golongan OBESE
Ala... tak baca pun dah tau kan...
Kat bawah timbang tu pun ada tulis
Timbang ni larat tunjuk smpi 80.0 je
Nasib baik aku masih dapat bacaan...
.
.
.


JGN WAT-WAT TAK NMPK LAKS




12 comments:

Lazyf... said...

Akak...gud luck n wish u all da best!!!

ezey said...

chaiyok2 zel..aku menyokong penuh penyertaan ko dlam TBL...nasib baik xde sistem afundi..kalau x aku sanggup membazirkan kredit haku untuk ko zellll

Azura said...

Woit... bela hantu raya kaaa...??
Cemana bleh teror amik gambo sendiri dapat full cemitu...!?kwang...kwang..kwang... Neway, selamat ber TBL... Moga berjaya & i will follow you... *OneiZa*

weeda said...

Good Luck and All the best kak :)

I want to lose weight said...

Wei zura.. mana p lama tak dengar citer..

hang tak pernah dengar camera self-timing ke ?

Tak join ke.. jom ler.. masih ada waktu, tarikh tamat is esok.

Azimah@Melati said...

gud luck..kalau ko berjaya ko la antar orang yang paling-paling aku nak tengok bertransformasi...go zel goo...raya tahun nie..meletup ko nyahhh!!!!

Azimah@Melati said...

mama a.k.a oneiza...weh ko pun masuk la mama..... .buat la blog....papa kan terer it..hehe takkan ko tak reti... eheh...

I want to lose weight said...

Tulah pasal mah.. malu-malu pulak dia..

Azura said...

Kowang jangan gelak... Walaupun laki aku teror buat laman web bagai, tapi aku HAMPEH tak reti...

Malu ler nak masuk, nak amik gambo mula2 pun tak bleh sebab tak muat frame kamera nak fokus body aku yg dah besar pintu nie... Ekekeke...

I want to lose weight said...

hehehehe... alasan baek punya...
aku pun ala2 malu gaban gak tgk gambar full set aku kat blog ni.

Klu tgk cermin tak nmpk pun badan dah cam badak..

Malalui kamera baru nmpk :))

Cik Adek Manes said...

gudluck kakak.. !

chaiyOk, chaiyOk.. !

Azimah@Melati said...

hahahaha mama..sebab tue la kene masuk contest....muka tue ko kasi blur laaa...kui kui kui...