Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Sunday, May 17, 2009

Digital Scale

Equipped with a high precision strain gauge sensor system
2) Capacity: 150kg/180kg/200kg
3) Division: 100g (0.2lb)
4) Kg/lb/st convertible
5) Fat/water (hydration) graduation: 0.1%
6) Memory person: 10 persons
7) 1" (25.4mm) LCD display
8) Tap to switch on
9) Auto zero and auto-off
10) Low battery and overload indicator
11) Power: 2 x 3V CR2032 lithium batteries (included)

.
.
Timbang ini telah diorder dan akan sampai minggu depan
Wpun lambat lagi baru ada timbang baru
Tapi hari ini telah mula ber HL hari ini

Breakfast
1 mug susu anlene
2 biji proimmunise
1 mangkuk besar mee sup daging (ni terpaksa makan-PIL aku paksa)
bawak bekal 1.9L air masak

Lunch
Harap2 tak lupa minum shake

Dinner
Shake sekali lagi dan
Harap2 aku tertidur cepat dah lupa pasal makanan
.
.
.





2 comments:

MyDreamWeight said...

waaa dah start HL.. gudluck zel.. pasti boleh.. kalau kau nak rasa sedap shake tu kan.. nati ko pi carik Marigold or Nestle yogurt drink 0% fat any flavor.. tapi aku suka yg markisa campur pir.. raspberry pun sedap..kau mix kan ngan F1 & F3 tu.. pastu buh ice cube 2-3 ketul.. goncang n minum..lazatt beb.. takyah buh air dah.. dia dah ngam2 quantity required.. try eh.. all thebest ...

ezey said...

chaiyok2 zel...