Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Friday, May 22, 2009

Mustika - Ibarat Meludah ke Langit


Itu lah perumpamaan yang paling tepat sekali untuk aku
Si Hantu TV

Hehehee.. hari tu sibuk sangat emotional kat Astro
Baru 2-3 kali view 130 utk preview Package Mustika...
Jumaat dah call Astro di talian 1-300-82-7777 utk melanggan

Eeee.. aku ni mmg tak leh bertolak-ansur lansung laa bab2 TV ni
Itu sebab kalau dok Mambang, sehari bagaikan setahun
Sebab kat sana ada free channel je

Rupanya Astro Mustika mula lambat lagi
1 Jun.. so aku mgkn antara 50 org tercepat melanggan kot
Tapi tu laa Astro ni kan
Pelanggan beratus-ratus ribu
Takde laaa appreciation sket utk pelanggan2 setia cam aku ni

Umah aku mula melanggan Astro pada tahun 1998
Masa tu nak masuk astro, lebih kurang 1299.00
Pastu ada 3-4 kali gak ganti ceper laa.. ganti dekoder laa..
Smpi laa skang, nama aku sorang je... utk 3 akaun Astro
(umah aku.. umah mentua.. umah mak aku..)

Kot laaa nak bagi utk 100 pelanggan pertama melanggan
FREE VIEW sebulan ke..
Harammmmmm....
Memang dasar ()*()&*(*@&$(*&()@%)(*)(%#@$@)_

ASTRO patut tukar cogankata from making your life richer to
"MAKING YOUR LIFE POORER"
.
.
.

No comments: