Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Monday, June 1, 2009

KoRaNg PeraSan TaK ?

Korang sumer perasan tak bahawa hari ini adalah sungguh LEMAU..
Tak tau laa kan apsal

1- Anak murid aku 2 je dtg daripada 6 org
2- User pun adalah kurang dari 5 orang
3- Emel hari ini, tak smpi 4 pun
4- SMS hanya dari laki aku semata-mata
5- Panggilan - non hado
6- Tempahan BROOCHBIZZ - pun takde jugak !! huwaaaa !!!!

Satu benda je yg meriah !!!
Iaitu loseweight-chaiyok...
Hari ni 156 unique visitor..
Kalau hangpa tekan NUFFNANG sorang sekali..
Kaye mokcik ;) (kenyit mata sket...)

Apa-apa pun... jgn lupa jengah BROOCHBIZZ...
Malam ni stok baru yang simple2 akan masuk..
Sesuai utk kita2 yg muda belia ni.. ngeh.. ngeh.. ngeh...

UPDATE DIET MENU - 1/6/09 (jgn mengharapkan aku wat hari2 tau)

Bangun tido - 1 biji noriday + 2 biji proimmunise

Breakfast - sekeping roti canai + air masak

Lunch - sebiji buah pear + shake + susu coklat

Minum Petang - kuih cakoi 2 btg + roti Butterscotch ntah bape2 keping aku baham
Lapor siottttt... anak aku pun suka roti butterscotch ni.. sedap !!!

Menjelang Malam - Detox Tea 400ml

Sblm nak tido - 1 sachet Bee Pollen

Air kosong - tak smpi pun 1L.. takpe esok cuba lagi

Workout - TIADA.. hari ini sangat mengantuk.. smpi umah kul 5 ptg, terus tido smpi 6.30ptg






2 comments:

Cik_Nomi said...

Good Luck for the TBL ok ;)

Semalam ada jengah blog brooch tu. mamg nak beli, sbb brooch dah habis hilan ntah kemana ntah. Sekali tengok kene register n mail cost tu.. terus tak jadi.. haha.. sama dah dengan cost brooch tu.. hehe..

ok2 comment yang sangat sengal..

neisya said...

jom sama2 kita kuruskan badan....:)

anak sedara neisya dari 84kg now dah 66kg....diet dgn kawal portion makan n exercise...
neisya add link boleh ye....