Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Wednesday, June 3, 2009

Adalah Sangat Sakit Perut

Apsal ek ?
Sebab HL ke ?
Tapi aku tak ambik tea mix..

Detox Tea ?
Takkan laa smpi sepanjang hari sakit nye

Eee tension !!
Dah laa kat PID ni jamban cangkung
Bayang jelah betapa hazab aku nak basuk berak
Silap2 gaya...
Kalau tak tergeliat pinggang..
Silap2 ngn aku2 sekali masuk dalam lubang jamban..

Oooo...
Bicara pasal NH Detox Slim tu..
Harga nyer takde laa mahal sangat
Tapi.. sebenarnya, rasa ia adalah sama seperti TEH ORANG KAMPUNG
Yang mana TOK tersebut adalah jauh lebih murah harganya

Tapi hygiene lebih laa sket NH ni sbb sachetnya dok dalam separate packet

Mungkin ini laa menyebabkan aku sakit perut
Sakit nyer macam tali perut kena pintal2
Bila pergi membuang, sikit je hasil buangan nyer..
.
.
.





No comments: