Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Monday, June 29, 2009

DaRaH TinGGi I NaiK HoKaY !!!

Bukan sebab hari ini Selasa...
Iaitu terpaksa berjumpa dengan Makcik Bismillah dan Makcik ClipArt
Anatomi badan aku dah immune ngn makcik 2 orang ni...

Tapi adalah kerana weekend lepas kemain lagi makan doyan !!!

Aku mmg ada minor high blood pressure..
Masa peknen Khaleef dulu aku pernah bantai 2 biji durian..
Maka nyer.. 2 hari tak bangun2..

Yang ni boleh bangun g keje apa sumer
Tapi kepala adalah berdenyut-denyut.. ngap.. ngap..
Batang leher lak lenguh-lenguh..
Mata tu nak tido ajer..
Badan lak berpeluh-peluh renek camtu..
Dah 3 hari...

Maka nyer.. 3 hari gak tak aerobik...
Bkn apa, time2 blood pressure tinggi ni jgn cari nahas kata org...
Dah laa aku tinggal sorang2 ngn anak cakap pun tak pass
Kang buat nyer pengsan ke.. pitam ke...
Sapa yg tahu dalam rumah berkunci tingkap, pintu apa sumer tu..




Aku ni pandai makan je.. tapi tang kopek failed !!
Klu aku kopek.. mmg abih laa durian kena takik sesuka hati..
Inche Izman yg baik hati.. belanja beli durian...


Kuning woooo...
Aku kalau yang kaler putih tu kurang suka sbb takde rasa berlemak
Hat kuning ni mmg tebal, manis dan lazat..


Lagi dan lagi dan lagi...


Yang ni pulak nak wat sambal colek
Aku tak suka tempoyak yg dah masam
Suka yg baru2 nak jadi tempoyak camni..
Manis + Masam
Pastu dikenakan pulak dengan cili merah + cili hijau + garam tumbuk
Colek ngn ikan sepat masin goreng berlada

WALAA WEIIII


Laki bini yang bahagia..
Pastu malam bergaduh pasal sapa yg nak p buang sampah2 kulit durian tu..
Aku mmg tak sanggup nak redah longkang yg banyak katak..
Orang tua sorang ni pulak dtg lak angin malas dia..

Dah jadi bergaduh lak sepanjang malam ahad ittew..
Aku meradang !! Dia lak naik hangin !!
I tido dalam bilik... U tido luar hokay !!!
.
.
.






2 comments:

-iLLa- said...

adoi kak..nk tgelak tiap kali bc statement ahkak tuhh...masuk jer blog akak mesti ad amenda nk d gelakkan....

Mia-Ina said...

mcm bebudak lak gaduh..haha