Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Tuesday, June 23, 2009

Ini Orang Merajuk Ler....


Hari Isnin malam lepas.. Inche Izman balik rumah..
Malam tu baca BLOG...
Dan adalah kecik hati sbb takde wish Father's Day untuk dia dlm blog..

Eeee.. koser..
Dah laa awak tu Sunday Father je.. nak wish-wish bagai..
Nasib dia tak request nak hadiah..
Kalau tak, memang aku bancuh susu sebotol..
Suh dia nyonyot bagi abih..

Apsal aku kejam bebenor ?!!!
Mau tak kejam.. masa Mother's Day hari tu..
Jangan nak wish mulut.. SMS pun takde tau..
Padahal aku ni jadi mak kepada anak yg terdapat gen dia lebih 70% dari aku punya gen..

Ye-ye..
Khaleef adalah sangat mirip dengan papa dia..
Kalau tgk gambar papa dia masa baby...
Saling tak tumpah muka Khaleef..
Cuma nyer.. papa dia dulu putih cam anak Cina..
Khaleef lak gelap sket cam anak Melayu..

buah hati kami dua orang, Muhammad Khaleef Aisy


Hehehehe... nak sentap ler tuh !!!
Iyolah Inche Izman Haidil kesayangan saye...
Di hari yg dah beberapa hari lepas nyer Father's Day tersebut..
Saya dengan penuh Tawaduk' nyer,
Mengucapkan "SELAMAT MENYAMBUT HARI BAPA"
Kepada kamu yang tercinta..

BAPA KEPADA KHALEEF.. (entry puji-pujian)

~ Sangat simple orang nyer... tp adalah sangat cerewet pasal makan...
~ Soft-spoken.. hanya naikkan suara pd bini dia ni.. kadar purata 1 kali setiap 2 tahun...
~ Giler motor berkuasa besar..
~ Sangat pandai bab pomen-memomen & jadi Handy Manny
~ Penjimat duit..
~ Sayang harta-benda..
~ Pemurah pada bini.. ini adalah sangat penting !!

~ Sayang bini gumuk dia ni..
~ Sayang pada Khaleef..




2 comments:

The Biggest Loser Team said...

zel... inchik azman majuk..ko sorang je pandai pujuk zel.. ahaks..*wink*

Lazyf... said...

cumilnyer....dak Khaleef...hehehe