Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Wednesday, June 17, 2009

Adalah TIDAK ADA !!!

Oleh itu.. apakah maksud dengan rasa loya-loya aku skang ni?
Mula2 perasaan tu dah terasa2 cam peknen..
Dah 3 bulan lebih tak period...
ASyik loya2..
ASyik lapor.. (ni pun simptom gak tau)
ASyik mengantuk (masa aku peknen Khaleef.. sehari tdo lebih kurang 16 jam)

Skang ni sbb tak peknen...
Aku adalah syak cam aku ada Fibroid..
Mungkin gak kan..
Sebab asyik tak period je..

Nak cek kat klinik panel..
Cam tak koser je nak bagi Dr lelaki muda2 tu ramas2 perut aku ni...

Nak cek kat klinik kerajaan..
Tau2 jelah aku ni kan keje berbakti dgn masyarakat..
Kalau betul ada nnt, cam2 rumors boleh terbit..
Kena buat orang laa.. Umur tak panjang laa..

Nak cek kat klinik aku beranak Khaleef..
Adalah sangat mahal..
Khaleef wat nebulizer biasa pun kena smpi 60 hengget..
Tgh pokai ni.. nak kena tgu gaji..



Sarapan pagi tadi makan epal merah sebiji + air kosong 1L

Atas adalah menu lunch hari ini..
Ikan cencaru bakar + ulam + sambal belacan
Klu tak pasal ada ikan tu..
Mungkin lama-kelamaan aku akan berubah menjadi kambing
Makan tumbuh-tumbuhan sahaje

Yang konon2 nak masak tu.. HAREEEEMMMM...
Sedar2 bukak mata, dah 8.37 pagi !!!!
Jangankan nak masak.. nak berak pun tak sempat dah..
Masuk opis kul 9.00 pagi.. Dah tu hari ni keje sorang..
Mana nak anta Khaleef lagi..
.
.
.

AKU ADALAH SANGAT RAJIN UPDATE BLOG
SEBAB... SEBAB...
SEBAB AKU TAKDE KEJE NAK BUAT !!!!!!

klu korang pun takde keje..
KLIK KLIK ler...








3 comments:

ezey said...

sedap lak aku tgk ikan ko lunch ari ni zel....

Lazyf... said...

sodap itu lauk...yummy!!!

ieda said...

heheh lum rezeki layie zel ..
ermm kalau ader sebab lain better cek cepat jgn tunggu lama2 tau

heheh aah lah sedap nampak ikan bakar tuh .. yum2 ...